Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Čeprav je bila ob naročilu napravljena napaka mi je bil artikel brez težave zamenjan za želenega. Hvala za prijaznost in korektnost. LP (Marjana)

  • Všeč mi je drive-in. Zelo hitro se blago pripravi in prevzame. Lp! (Primož )

  • Kar tako naprej!! Srecno!! (Janez )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Vse o dobavnih rokih in stroških dostave

EnaA.com pošiljke, glede na vrsto izdelkov v pošiljki in lokacijo, dostavlja več dostavnih služb. Podatek, katera dostavna služba bo poskrbela za vašo pošiljko, dobite v enaA košarici v drugem koraku ter po oddaji naročila na vaš e-naslov.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Brezplačno dostavljamo le na naslove v Sloveniji.
Če zberete 100 točk zvestobe, vam bomo v naslednjem obdobju brezplačno dostavili vsa vaša naročila.
Če kupujete več enakih izdelkov ali več izdelkov iz istega skladišča, vam bomo obračunali le strošek obdelave in dostave za prvega, za vse naslednje pa bo dostava brezplačna.

POŠILJANJE NA NASLOVE IZVEN SLOVENIJE - HRVAŠKA
Naročila na EnaA dostavljamo tudi na Hrvaško. Poleg splošnih pogojev pri tem veljajo cene in pogoji objavljeni na strani Cenik dostave izven Slovenije.

KDAJ ZAČNE TEČI DOBAVNI ROK
Po sprejemu vašega naročila začnemo z aktivnostmi za pošiljanje oziroma pripravo vašega naročila za osebni prevzem najkasneje v 4 delovnih urah, vse delovnike od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure. Ob tem prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo v izvedbi.

Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun ali plačila s kreditom bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prejemu informacije o prilivu sredstev na naš transakcijski račun oziroma sklenitvi kreditne pogodbe.

POŠILJANJE NA IZBRANI NASLOV
Objavljeni roki predstavljajo pričakovani čas v katerem bo dostavna služba pošiljko dostavila na vaš naslov. Ko pošiljko predamo dostavni službi, prejmete elektronsko pošto in SMS sporočilo (če ste vnesli vašo mobilno številko za obveščanje o dostavi).

Pošiljko lahko na vašem naslovu v Sloveniji pričakujete že naslednji delovni dan, pri čemer pa lahko zaradi različnih vzrokov na katere ne moremo vplivati: okvare, nesreče, napake, razmere na cesti, ..., tudi kakšen dan kasneje. Če so v vašem naročilu izdelki, ki jih želite podariti oziroma jih potrebujete na točno določen dan, svetujemo, da jih naročite nekaj dni prej.

Vaše naročilo bo dostavljeno na vhod na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno, razen če je to posebej navedeno. Ne pozabite, da morate biti ustrezno pripravljeni za prenos večjih in težjih izdelkov (pralni stroji, hladilne skrinje, ...) v višja nadstropja stanovanjskih zgradb in zagotoviti pomoč.

OSEBNI PREVZEM
Objavljeni roki za prevzem izdelka predstavljajo pričakovani čas v katerem bo vaše naročilo pripravljeno za to, da ga sami prevzamete pri nas ali enem izmed drugih prevzemnih mest.
Ko je vaše naročilo pripravljeno za izdajo, prejmete elektronsko pošto in SMS sporočilo (če ste vnesli vašo mobilno številko za obveščanje o dostavi).

Če naročila ne boste prevzeli v roku treh delovnih dni po prejemu obvestila, da je pripravljeno za izdajo, lahko vaše naročilo storniramo.

DRIVE IN - KLIKNI IN ODPELJI (Ljubljana, Savska 3a) do 18.00 ure
Najhitrejši nakup na spletu, pri katerem lahko vse opravite kar iz svojega avtomobila.

Kupcem, ki kot način dostave (košarica, 2. korak) izberejo Prevzem v Ljubljani in kupnino poravnajo s predhodnim nakazilom, omogočamo prevzem naročila na naši lokaciji brez čakanja v vrsti in brez težav s parkiranjem.

Ko se pripeljete, preprosto sledite oznakam na vozišču pred EnaA centrom: Drive in - klikni in odpelji! Prosimo, da po 16.30 uri uporabite glavni vhod.

ODVOZ STARE ELEKTRIČNE IN ELEKTRONSKE OPREME
Ob nakupu novega električnega izdelka lahko starega v eno izmed zbiralnic odpelje tudi naša dostavna služba.

Na strani novega izdelka, ki ga kupujete, izberite opcijo, da želite tudi odvoz starega. To možnost vam bo enaA program ponudil tudi v prvem koraku v košarici.

POMEMBNO
Podatke o zalogah preko elektronske povezave z našimi dobavitelji ažuriramo večkrat dnevno. Čeprav si prizadevamo za objavo točnih podatkov, lahko podatki o dobavnih rokih v času oddaje vašega naročila ne ustrezajo dejanskemu stanju, predvsem v primeru sočasnega prejema večjega števila naročil, če je število naročil med dvema objavama podatkov preseglo obstoječe zaloge ali če po prevzemu naročila ugotovimo, da razpoložljivi izdelki niso ustrezni (okvare, poškodovana embalaža in podobno). Upoštevajte tudi, da ima v primeru, ko se odločite za naročilo s predhodnim plačilom, prednost tisto naročilo, za katerega prej dobimo informacijo banke o prilivu na naš račun.
V primeru, da je izdelek, ki ste ga naročili, pošel in ga ni več na zalogi, vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.