Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

 • boljše spletne trgovine kot je enaA še nism najdu z tako sprejemljivimi cenami (miha )

 • Zahvaljujem se vam za dogovorjeno naročilo in dostavo,vse je potekalo ok. lp (Marjeta )

 • Posebej zadovoljen s takojšnjo rešitvijo reklamacije! Hvala in LP! (Jernej )

 • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Vse o dobavnih rokih in stroških dostave - dostavljamo tudi brezplačno

Na enaA.com nudimo vrsto različnih kombinacij načinov dostave in plačil za različne izdelke, zato se celotni stroški lahko razlikujejo. Izberite tistega, ki je za vas najprimernejši:

 • dostava s Pošto Slovenije (Slovenija, Hrvaška)
 • dostava z GLS
 • osebni prevzem v Ljubljani, Savska 3a
 • DRIVE IN osebni prevzem z avtomobilom v Ljubljani, Savska 3a

Dejanski stroški obdelave naročila in dostave ali prevzema so vedno razvidni iz obračuna pred oddajo vašega naročila.
Več o stroških dostave lahko preberete tukaj.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Brezplačna dostava velja samo za Slovenijo. Velja za vse izdelke z oznako "Brezplačna dostava" ne glede na njihovo vrednost, velikost ali težo. Upoštevajte, da se pri nakupih ugodnosti in popusti ne seštevajo, zato boste morebiti v primeru, ko pri nakupu izdelka z oznako "Brezplačna dostava" uporabite tudi kodo za popust ali drugo ugodnost, izgubili pravico do brezplačne dostave.
Brezplačna dostava v Sloveniji ne glede na velikost in vrednost nakupa je na voljo tudi vam, ko z nakupi in različnimi aktivnostmi (ocene izdelkov, sodelovanje v anketi, ...) zberete 100 točk zvestobe.
Če kupujete več enakih izdelkov ali več izdelkov iz istega skladišča, vam bomo obračunali le strošek obdelave in dostave za prvega, za vse naslednje pa bo dostava brezplačna.

KDAJ ZAČNE TEČI DOBAVNI ROK
Po sprejemu vašega naročila začnemo z aktivnostmi za pošiljanje oziroma pripravo vašega naročila za osebni prevzem najkasneje v 4 delovnih urah, vse delovnike od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure. Ob tem prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo v izvedbi.
Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun ali plačila s kreditom bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prejemu informacije o prilivu sredstev na naš transakcijski račun oziroma sklenitvi kreditne pogodbe.
Lahko se zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.

POŠILJANJE NA IZBRANI NASLOV
Objavljeni roki predstavljajo pričakovani čas v katerem bo dostavna služba pošiljko dostavila na vaš naslov. Ko pošiljko predamo dostavni službi, prejmete elektronsko pošto in SMS sporočilo (če ste vnesli vašo mobilno številko za obveščanje o dostavi).
Pošiljko lahko na vašem naslovu v Sloveniji pričakujete že naslednji dan, pri čemer pa lahko zaradi različnih vzrokov na katere ne moremo vplivati: okvare, nesreče, napake, razmere na cesti, ..., tudi kakšen dan kasneje. Če so v vašem naročilu izdelki, ki jih želite podariti oziroma jih potrebujete na točno določen dan, svetujemo, da jih naročite nekaj dni prej.
Dostavne službe dostavljajo vse dneve razen ob nedeljah in praznikih. Pošta Slovenija ob sobotah dostavlja v ožjem okolišu pošt strankam, ki tudi sicer dobivajo pošto ob sobotah. Ožji okoliš pomeni ulico oziroma kraj, ki ima isti naziv kot pošta. Poseben seznam ne obstaja, zato prosimo, da v primeru dvoma to preverite na vaši pošti.
Vaše naročilo bo dostavljeno na vhod na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno. Ne pozabite, da morate biti ustrezno pripravljeni za prenos večjih in težjih izdelkov (pralni stroji, hladilne skrinje, ...) v višja nadstropja stanovanjskih zgradb in zagotoviti pomoč.
V primerih, ko v naslovu za dostavo navedete naziv podjetja, bo Pošta Slovenije pošiljko izročila osebi, ki je pooblaščena za sprejem pošte v navedenem podjetju. V tem primeru priporočamo, da se s pooblaščeno osebo za prevzem poštnih pošiljk v vašem podjetju o tem predhodno dogovorite.
V primeru težav ali zamud se obrnite na najbližjo enoto Pošte Slovenije in dogovorite za dostavo.
Če vas ob prvi dostavi ni na navedenem prevzemnem mestu, vam bo Pošta Slovenije pustila listek oz. kontaktne podatke, s katerimi se boste lahko dogovorili za nov termin dostave. Ponovna druga dostava je brezplačna.

POŠILJANJE NA NASLOVE IZVEN SLOVENIJE - HRVAŠKA
Naročila na EnaA dostavljamo tudi na Hrvaško. Poleg splošnih pogojev pri tem veljajo cene in pogoji objavljeni na strani Cenik dostave izven Slovenije.

DOSTAVA OB DOLOČENI URI PO PREDHODNEM DOGOVORU
Običajno dostavljamo med 8. in 16. uro. Kupci v Sloveniji lahko v 2. koraku oddaje naročila (košarica) izberete natančnejši termin obiska dostavne službe Pošte Slovenije pri vas:

 • Dostava do 10. ure(Doplačilo storitve 0,68 € / pošiljko)
  Ne velja za pakete večjih dimenzij nad 50 kg, dolžina stranice nad 150 cm ali skupna vsota višine in obsega nad 300 cm.

 • Dostava po 16. uri (Doplačilo storitve 0,68 € / pošiljko.)
  Ne velja za pakete večjih dimenzij (nad 50 kg, dolžina stranice nad 150 cm ali skupna vsota višine in obsega nad 300 cm) in ob sobotah. Velja samo za izbrane večje pošte. Preverite seznam ali vprašajte na vaši pošti!

 • Dostava med 18. in 20. uro (Doplačilo storitve 0,68 € / pošiljko)
  Velja samo na območju pošte 1000 Ljubljana. Ne velja ob sobotah ter za pakete večjih dimenzij (nad 50 kg, dolžina stranice nad 150 cm ali skupna vsota višine in obsega nad 300 cm)

 •  

OSEBNI PREVZEM (Ljubljana, Savska 3a) do 18.00 ure
Objavljeni roki za prevzem izdelka predstavljajo pričakovani čas v katerem bo vaše naročilo pripravljeno za to, da ga sami prevzamete pri nas.
Ko je vaše naročilo pripravljeno za izdajo, prejmete elektronsko pošto in SMS sporočilo (če ste vnesli vašo mobilno številko za obveščanje o dostavi).
Izdajno mesto je odprto vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 18.00 uro na naslovu Gambit trade d.o.o., Savska 3a v Ljubljani.
Če naročila ne boste prevzeli v roku treh delovnih dni po prejemu obvestila, da je pripravljeno za izdajo, bomo naročilo stornirali.

OSEBNI PREVZEM - IZBRANE LOKACIJE 
Nekatere izdelke lahko osebno prevzamete tudi na drugih lokacijah. Le te lahko izberete v drugem koraku košarice pri izbiri načina dostave: 

Če naročila ne boste prevzeli v roku treh delovnih dni po prejemu obvestila, da je pripravljeno za izdajo, bomo naročilo stornirali.

OSEBNI PREVZEM NA BENCINSKIH ČRPALKAH PETROL
Večino naročenih izdelkov lahko prevzamete tudi na eni izmed izbranih PETROL bencinskih črpalk med njihovim delovnim časom.
Strošek dostave je enak kot pri pošiljanju pošiljke na izbran naslov. Plačilo odkupnine je v tem primeru možno samo z gotovino.

DRIVE IN - KLIKNI IN ODPELJI (Ljubljana, Savska 3a) do 18.00 ure
Najhitrejši nakup na spletu, pri katerem lahko vse opravite kar iz svojega avtomobila. Kupcem, ki kot način dostave (košarica, 2. korak) izberejo Prevzem v Ljubljani in kupnino poravnajo s predhodnim nakazilom, omogočamo prevzem naročila na naši lokaciji brez čakanja v vrsti in brez težav s parkiranjem. Ko se pripeljete, preprosto sledite oznakam na vozišču pred EnaA centrom: Drive in - klikni in odpelji! Vsak delovni dan do 18.00 ure, pri čemer prosimo, da po 16.30 uri uporabite glavni vhod.

ODVOZ STARE ELEKTRIČNE IN ELEKTRONSKE OPREME
Ob nakupu novega električnega izdelka lahko starega v eno izmed zbiralnic odpelje tudi naša dostavna služba.

Na strani novega izdelka, ki ga kupujete, izberite opcijo, da želite tudi odvoz starega. To možnost vam bo enaA program ponudil tudi v prvem koraku v košarici.

POMEMBNO
Podatke o zalogah preko elektronske povezave z našimi dobavitelji ažuriramo večkrat dnevno. Čeprav si prizadevamo za objavo točnih podatkov, lahko podatki o dobavnih rokih v času oddaje vašega naročila ne ustrezajo dejanskemu stanju, predvsem v primeru sočasnega prejema večjega števila naročil, če je število naročil med dvema objavama podatkov preseglo obstoječe zaloge ali če po prevzemu naročila ugotovimo, da razpoložljivi izdelki niso ustrezni (okvare, poškodovana embalaža in podobno). Upoštevajte tudi, da ima v primeru, ko se odločite za naročilo s predhodnim plačilom, prednost tisto naročilo, za katerega prej dobimo informacijo banke o prilivu na naš račun. V primeru, da je izdelek, ki ste ga naročili, pošel in ga ni več na zalogi, vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.