Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Pozdravljeni! Zahvaljujem se vam, da sem izdelek dobila v tem datumu, kot je bil dogovorjen, saj je to bistveno pri naročilu. Tudi pohvale glede odzivnosti in odgovarjanj na vprašanja. (Ariana )

  • Izredno smo zadovoljni, tako s ceno, dostavo in vmesnim informiranjem glede logistike. (MARTA )

  • Nakup bom znancem in prijateljem priporočil (Vilko )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Načini plačila, plačilni pogoji, krediti in plačila na obroke

Pri nakupih na enaA.com lahko izbirate med najširšo ponudbo varnih in ugodnih načinov plačila in kreditiranja.

Kupcem omogočamo tudi nakupe z različnimi rednimi in promocijskimi popusti. Pri nakupu se popusti ne seštevajo. Prodajne cene vključujejo največje možne spletne popuste in veljajo za registrirane uporabnike enaA.com pri plačilu na naš transakcijski račun.

LON KREDIT (do 36 mesecev)
Za naročila v vrednosti do 4.000 € omogočamo nakupe z LON kreditom (do 36 mesecev).
Poleg tega lahko pri nas hitro in enostavno nakup na obroke opravijo tudi vsi slovenski uporabniki American Express ter Diners kartic in komitenti ABanke z obročno kreditno kartico Visa Electron. Več o tem ...

PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM
Naročeno blago lahko preko vaše spletne banke plačate z nakazilom na naš TR račun št. SI56 6100 0001 4035 568 pri Delavska hranilnica d.d. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic in nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem. S tem si boste zagotovili hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, tako da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila.

PLAČILO PO POVZETJU
Še vedno najpopularnejša oblika plačila v Sloveniji. Pošta Slovenije vam bo strošek plačila z gotovino zaračunala po njihovem ceniku. Nekatere dostavne službe vam omogočajo, da plačilo namesto z gotovino izvedete tudi z bančno ali plačilno kartico. To storitev vam bodo zaračunali ob plačilu po njihovem ceniku.  
Vkolikor pošiljke ne boste prevzeli in jo bo dostavna služba vrnila na naše stroške k nam, vam bomo zaračunali stroške v višini 10,00 €.

Pozor:

  • Pri plačilih nad 1.000,00 € mora izvajalec plačilnega prometa skladno z Uredbo (ES) 1781/2006 Evropskega parlamenta in sveta, preveriti vaše podatke. Na podlagi osebnega dokumenta je potrebno na hrbtno stran posebne položnice zabeležiti podatke, ki so potrebni ob vnosu položnice v računalnik, in sicer: vrsto dokumenta, številko osebnega dokumenta, kraj izdaje osebnega dokumenta in državo izdaje osebnega dokumenta. Pri plačilih nad 15.000,00 € je potrebno v računalnik vnesti še: kraj rojstva, datum rojstva in davčno številko.
  • Pridržujemo si pravico, da ta način plačila omogočimo le rednim strankam.

PLAČILO S PAYPAL
Paypal velja za najvarnejše plačilno sredstvo na spletu. Z njim lahko plačate vsa naročila pri nas, ne glede na to ali želite da naročeno dostavimo na vaš izbrani naslov ali pa boste naročilo sami prevzeli pri nas.

PLAČILO Z GOTOVINO OB PREVZEMU na Gambit Trade, Savska 3a, Ljubljana, PLAČILO Z GOTOVINO NA PREVZEMNEM MESTU PETROL in PLAČILO Z GOTOVINO NA MESTU PREVZEMA BLAGA (AC Stipič, Zaloška 179, Ljubljana)
Naročilo oddate preko spleta in nakup s prevzemom in plačilom z gotovino zaključite na predvidenih naslovih (izberete v 2. koraku v košarici).

Vkolikor pošiljke ne boste prevzeli vam bomo zaračunali stroške dostave na prevzemno mesto in nazaj do dobavitelja v višini 10,00 €.

Pozor:

  • pri naročilih s plačilom z gotovino na mestu prevzema morajo pravne in druge osebe, samostojni podjetniki posamezniki, posamezniki, ki samostojno opravljajo dejavnost, upravni in drugi državni organi, organi samoupravnih lokalnih skupnosti in nosilci javnih pooblastil upoštevati, da lahko na tak način izvedejo le plačila v zneskih do 420 €. Priporočamo, da v ostalih primerih uporabite plačilo s predhodnim nakazilom ali plačilo s kreditno ali plačilno kartico.
  • pridržujemo si pravico, da ta način plačila omogočimo le rednim strankam.

PLAČILO S PLAČILNO ALI KREDITNO KARTICO NA SEDEŽU PODJETJA
Pri osebnem prevzemu na našem naslovu lahko kupnino v celoti poravnate tudi s plačilno kartico BA/Maestro, debetna Maestro ali debetna Visa electron ali kreditno kartico Mastercard, American Express, Diners ali Visa. Ne pozabite tega načina vnesti že ob oddaji naročila.

PLAČILO PO RAČUNU (samo pravne osebe)
Nakup s plačilom po računu v dogovorjenem roku omogočamo dolgoročnim partnerjem Gambit trade d.o.o. ter organizacijam javne in lokalne uprave, ki se izkažejo kot redni plačniki. Rok plačila teče od dneva odpreme pošiljke.

PLAČILO PO RAČUNU V 3 ALI 6 MESEČNIH OBROKIH (samo pravne osebe)
Nakup s plačilom po računu v 3 ali 6 mesečnih obrokih omogočamo podjetjem, dolgoročnim partnerjem ter ogranizacijam javne in lokalne uprave, ki redno poravnavajo svoje obveznosti (več o tem ...)

PLAČILO S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO NA DALJAVO
Naročeno blago lahko varno plačate s kreditno oz. plačilno kartico (MasterCard, American Express, Diners, Visa, Visa Electron, Maestro) ob oddaji naročila preko spleta. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik kreditne kartice. V primerih, ko imetnik kartice ni državljan Slovenije ali pa uporablja kreditno kartico, ki ni bila izdana v Sloveniji ter v primerih, ko prejemnik in plačnik nista isti osebi, si pridržujemo pravico do dodatnega preverjanja identitete plačnika in prejema pisne izjave preko e-pošte ali telefaksa, da plačnik soglaša s plačilom naročenega blaga.
Nakup z Maestro kartico lahko opravite le, če vaša banka dovoljuje spletne nakupe.
Storitev MasterCard SecureCode je na voljo vsem imetnikom kartic MasterCard in Maestro vseh bank sistema Activa.

PLAČILO NA OBROKE S KREDITNO KARTICO NA DALJAVO
Komitenti Abanke lahko nakup opravite z obročno kreditno kartico Visa Electron pod pogoji, ki jih dogovorita komitent in Abanka. Več o tem ...
Nakup s plačilom na več obrokov lahko izvedete tudi kot slovenski uporabnik American Express ali Diners kartice. Več o tem ...

PLAČILO Z MONETO
Moneta vam omogoča, da za nakupe na našem spletnem mestu uporabite kar svoj mobilnik. Postopek plačevanja z Moneto je enostaven. V ustrezno polje odtipkate svojo mobilno številko. Čez nekaj trenutkov na svoj mobilnik prejmete sporočilo SMS z enkratnim varnostnim geslom. Le tega za namene potrditve vaše istovetnosti vpišete v zahtevano polje. Uporabniki Monete pri Novi KBM ali pri Poštni banki Slovenije v nadaljevanju obvezno vpišite tudi kodo PIN za Moneto, uporabniki Monete pri Mobitelu pa kodo PIN vpišete le, če jo za namene plačevanja z Moneto aktivirali (ni obvezno).

NAKAZILA IZ TUJINE
Nakazilo preko bank izven Slovenije izvedite z reguliranim čezmejnim plačilom SEPA. Ob nakazilu izpolnite IBAN in BIC. Izberite opcijo, da kot nalogodajalec krijete vse stroške. V nobenem primeru ne uporabljajte opcije SHA, ki pomeni da si prejemnik in nalogodajalec delita stroške. V tem primeru bomo namreč prejeli nižji znesek in vaša kupnina ne bo poravnana. Več o SEPA (v angleškem jeziku)

IBAN : SI56 6100 0001 4035 568
BIC/SWIFT koda: HDELSI22
BANK NAME: Delavska hranilnica d.d. Ljubljana, Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana