Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Moje mnenje , da ste res najboljši in pri vas se res najdejo najboljši izdelki oziroma se jih lahko kupi . Ter so primerne cene izdelkov in res se splača kupovati oziroma naročati pri vas . BRAVO NAJBOLJŠI STE !!! (Sandi )

  • Všeč mi je vse od naročila, primerljiva konkurenčnost cen, preglednosti navodil, ter osebnega dviga "drive in". Zadnji primer se je zgodil celo v enem samem dnevu od naročila, do plačila in dviga. Tole je odlično, s storitvijo lahko, vsaj v LJ, parirate tudi recimo Amazonu, če se bo upal priti. Le tako naprej! (Aljaž )

  • Prvič sem bil zadovoljen z vašo uslugo, upam da bom še večkrat. Lep in uspešen dan želim... (Brane )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Hewlett Packard

HP (Hewlett-Packard) je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev računalniške opreme. Zagotovo imate oz. ste kdaj imeli njihov tiskalnik ali prenosnik. Med HP-jeve priljubljene izdelke pa spadajo tudi monitorji, kartuše, namizni računalniki in miške.

Cilj podjetja je zagotavljati izdelke, storitve in rešitve najvišje kakovosti. V desetletjih delovanja na visoko konkurenčnem trgu si je HP pridobil ugled, spoštovanje in zvestobo uporabnikov.

Na EnaA najdete širok izbor HP-jeve ponudbe po ugodnih cenah. Nekatere izdelke tudi brezplačno dostavimo na vaš naslov. Želimo vam veselo nakupovanje!

1 2 3 4 5 6 7 8