Skupina
Računalništvo
Shranjevanje podatkov - diski
SSD diski (355)
Zunanji diski (186)
Trdi diski (HDD) (213)
Optični pogoni (DVD, blu-ray) (21)
Ohišja za diske (199)
Torbe za prenosne diske (8)
Znamka
Cenovni razred
25 € - 49 € (8)
50 € - 99 € (82)
100 € - 199 € (69)
200 € - 499 € (46)
500 € - 999 € (8)
Dobava
Na zalogi (177)
Do 2 dni (186)
Do 3 dni (186)
Do 7 dni (186)
Do 15 dni (191)
Do 30 dni (213)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333


Trdi diski (HDD)

Trdi diski so med najpomembnejšimi komponentami v naših računalnikih. Hranijo vse naše dragocene spomine, glasbo, vrhunske filme, elektronsko pošto, besedila, tabele, koledar, imenike, …

Pozor! Sodobni trdi diski so zelo kakovostni in odlikuje jih izredno majhna verjetnost okvar, a vseeno, kopijo vaših datotek vedno shranite še na zunanji disk, USB ključ ali kakšno drugo enoto. V primeru okvare je reševanje podatkov drago in zamudno, pogosto pa tudi neuspešno.

Povprečne uporabnike tehnične lastnosti ponavadi ne zanimajo. Ker so pri nas trdi diski prikazani razvrščeni po popularnosti, ki jo naš program osveži enkrat dnevno, priporočamo, da izberete enega izmed prvih predlaganih modelov. Če boste na disku hranili filme, izberite takega z večjo kapaciteto.

Če uporabljate programe za oblikovanje oziroma druge zahtevne aplikacije, je pomembno, da pri izbiri upoštevate dostopni čas, hitrost prenosa podatkov in pričakovano življenjsko dobo, ki jo imajo trdi diski. Cena je sorazmerna velikosti, zato premislite, kako velik disk potrebujete! Ne pozabite, vsi trdi diski v naši ponudbi imajo garancijo za najnižjo ceno, zato je vsak nakup pri nas najboljši nakup.

E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Moje mnenje , da ste res najboljši in pri vas se res najdejo najboljši izdelki oziroma se jih lahko kupi . Ter so primerne cene izdelkov in res se splača kupovati oziroma naročati pri vas . BRAVO NAJBOLJŠI STE !!! (Sandi )

  • Všeč mi je vse od naročila, primerljiva konkurenčnost cen, preglednosti navodil, ter osebnega dviga "drive in". Zadnji primer se je zgodil celo v enem samem dnevu od naročila, do plačila in dviga. Tole je odlično, s storitvijo lahko, vsaj v LJ, parirate tudi recimo Amazonu, če se bo upal priti. Le tako naprej! (Aljaž )

  • Prvič sem bil zadovoljen z vašo uslugo, upam da bom še večkrat. Lep in uspešen dan želim... (Brane )

  • VEČ OCEN

Trdi diski (HDD)

1 - 20 od 213 izdelkov

1 2 3 4 5 6 7 8