Skupina
Microsoft
Office 365 za podjetja
Znamka
Microsoft (3)
Cenovni razred
0 € - 24 € (3)
Dobava
Do 3 dni (3)
Do 7 dni (3)
Do 15 dni (3)
Do 30 dni (3)

Office 365 Business Essentials (najem za en mesec)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

4,39

Klub zvestobe

Ob nakupu Office 365 Business Essentials (najem za en mesec) prejmete 0 točko zvestobe.

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333

Akcijska cena velja za prvih 100 naročenih licenc Office 365 za obdobje 12 mesecev.

 

Storitev Office 365 Business Essential vključuje enomesečni najem za enega uporabnika.

Račun za tekoči mesec vam bomo izdali vsakega prvega v mesecu. V kolikor naročnine ne prekinete vsaj tri delovne dni pred koncem tekočega meseca se vam le ta podaljša še za en mesec. 

V primeru zamude s plačilom več kot 30 dni vam bomo naročnino samodejno prekinili. V primeru prekinitve plačila zaradi neplačevanja je potrebno poravnati vse obveznosti, ki so nastale iz naslova najema Office 365, pred prekinitvijo.

Neglede na vzroke prekinitve naročnine imate na voljo 90 dni za prenos vseh podatkov iz spletne storitve Office 365. Po izteku 90. dni se podatki izbrišejo.

Office 365 Business Essentials

Office 365 Business Essentials vključuje spletne različice Office-a z e-pošto in videokonferencami.  Tako uporabnikom pomaga, da ostanejo storilni od praktično kjerkoli, kjer imajo na voljo povezavo z internetom. 

Delajte kjer koli

Delajte v več napravah, da ustvarite, urejate in daste v skupno rabo v splet datoteke programov Word, PowerPoint, Excel in OneNote. Kadar koli in kjer koli.

Poenostavite sodelovanje

Svoje datoteke shranjujte, sinhronizirajte in dajte v skupno rabo v spletu, tako da so vedno posodobljene. Poleg tega lahko urejate dokumente z drugimi v realnem času.

Office 365 Business Essentials vključuje:

Poslovna e-pošta, koledar in stiki z mapo »Prejeto« velikosti 50 GB na uporabnika

Uporabljajte poslovno e-pošto z znanim in zmogljivim Outlookom, do katerega lahko dostopate neposredno na namizju ali v spletnem brskalniku s programom Outlook Web App. Pridobite nabiralnik s 50 GB na uporabnika in pošiljajte priloge, velike do 150 MB.
Office Online Ustvarjajte in urejajte Wordove, OneNotove, PowerPointove in Excelove dokumente v brskalniku.
Shranjevanje in skupna raba datotek z 1 TB shrambe na uporabnika S storitvijo OneDrive za podjetja prejme vsak posameznik 1 TB osebne shrambe v oblaku, do katere lahko dostopa kjer koli in ki se sinhronizira z računalnikom s sistemom Windows/Mac za dostop brez povezave. Datoteke lahko preprosto dajete v skupno rabo z drugimi uporabniki v organizaciji in zunaj nje ter nadzorujete, kdo si lahko posamezno datoteko ogleda in jo ureja.
Spletne konference Z enim klikom omogočite skupno rabo zaslona in videokonference v visoki ločljivosti ter tako gostite spletna srečanja z zvokom in videom.
Neposredno sporočanje in Skypova povezljivost Neomejena spletna srečanja, neposredno sporočanje in videokonference v visoki ločljivosti. Vključena je aplikacija Skype za podjetja

Šifra izdelka: 1605118
Popularnost med podobnimi ponudbami: 3. mesto

Mnenja in ocene kupcev za Office 365 Business Essentials (najem za en mesec)

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Office 365 Business Essentials (najem za en mesec) so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi