Brezplačna dostava in popusti na Logitech uspešnice – samo še do konca februarja! Kupi zdaj!
Skupina
Microsoft
Office 365 za podjetja
Znamka
Microsoft (3)
Cenovni razred
0 € - 24 € (3)
Dobava
Do 3 dni (3)
Do 7 dni (3)
Do 15 dni (3)
Do 30 dni (3)

Office 365 Business Premium (najem za en mesec)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

10,97

Klub zvestobe

Ob nakupu Office 365 Business Premium (najem za en mesec) prejmete 1 točke zvestobe.

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333

Akcijska cena velja za prvih 100 naročenih licenc Office 365 za obdobje 12 mesecev.

Office 365 Business Premium

Office 365 združuje poznano zbirko namiznih programov Microsoft Office z različicami Microsoftovih storitev za komunikacijo in sodelovanje naslednje generacije v oblaku - vključno s storitvami Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Office Online in Microsoft Skype for Business Online. Tako uporabnikom pomaga, da ostanejo storilni od praktično kjerkoli, kjer imajo na voljo povezavo z internetom. 

Office v več napravah

Vedno uporabljajte najnovejše različice znanih Officeovih programov, ne glede na to, katero napravo uporabljate: računalnik s sistemom Windows/računalnik Mac, tablični računalnik ali telefon.

Preprostejše sodelovanje

Svoje datoteke shranjujte, sinhronizirajte in dajte v skupno rabo v spletu, tako da so vedno posodobljene. Poleg tega lahko urejate dokumente z drugimi v realnem času.

Vedno posodobljena orodja

Storitev OneDrive za podjetja shranjuje datoteke v spletu, tako da so vedno sinhronizirane in posodobljene. Tudi različica Officeovih programov je vedno najnovejša.

Office 365 Business Premium vključuje

Zbirka Office

Zdaj vključuje nove aplikacije sistema Office 2016 za računalnike s sistemom Windows in računalnike Mac.

Polna različica nameščenih Officeovih programov Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher in OneNote v največ 5 računalnikih s sistemom Windows ali računalnikih Mac na uporabnika
Office v računalnikih, tabličnih računalnikih in telefonih Uživajte v celoti nameščeni Officeovi izkušnji v računalnikih s sistemom Windows, računalnikih Mac, tabličnih računalnikih s sistemom Windows, napravah iPad®, tabličnih računalnikih s sistemom Android™ in večini prenosnih naprav. Vsak uporabnik lahko namesti Office v 5 računalnikov s sistemom Windows ali računalnikov Mac, 5 tabličnih računalnikov (Windows, iPad in Android) in 5 telefonov.
Poslovna e-pošta, koledar in stiki z mapo »Prejeto« velikosti 50 GB na uporabnika Uporabljajte poslovno e-pošto z znanim in zmogljivim Outlookom, do katerega lahko dostopate neposredno na namizju ali v spletnem brskalniku s programom Outlook Web App. Pridobite nabiralnik s 50 GB na uporabnika in pošiljajte priloge, velike do 150 MB
Shranjevanje in skupna raba datotek z 1 TB shrambe na uporabnika S storitvijo OneDrive za podjetja prejme vsak posameznik 1 TB osebne shrambe v oblaku, do katere lahko dostopa kjer koli in ki se sinhronizira z računalnikom s sistemom Windows/Mac za dostop brez povezave. Datoteke lahko preprosto dajete v skupno rabo z drugimi uporabniki v organizaciji in zunaj nje ter nadzorujete, kdo si lahko posamezno datoteko ogleda in jo ureja.
Spletne konference Neomejena spletna srečanja, neposredno sporočanje in videokonference v visoki ločljivosti. Vključena je aplikacija Skype za podjetja.
Office Online

Ustvarjajte in urejajte Wordove, OneNotove, PowerPointove in Excelove dokumente v brskalniku.

 

Storitev Office 365 Business Premium vključuje enomesečni najem za enega uporabnika, ki lahko Office 365 namesti na 5  računalnikov s sistemom Windows ali računalnikov Mac, 5 tabličnih računalnikov (Windows, iPad in Android) in 5 telefonov.
Račun za tekoči mesec vam bomo izdali vsakega prvega v mesecu. V kolikor naročnine ne prekinete vsaj tri delovne dni pred koncem tekočega meseca se vam le ta podaljša še za en mesec.

V primeru zamude s plačilom več kot 30 dni vam bomo naročnino samodejno prekinili. V primeru prekinitve plačila zaradi neplačevanja je potrebno poravnati vse obveznosti, ki so nastale iz naslova najema Office 365, pred prekinitvijo.

Neglede na vzroke prekinitve naročnine imate na voljo 90 dni za prenos vseh podatkov iz spletne storitve Office 365. Po izteku 90. dni se podatki izbrišejo.

 

Šifra izdelka: 1605117
Popularnost med podobnimi ponudbami: 1. mesto

Mnenja in ocene kupcev za Office 365 Business Premium (najem za en mesec)

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Drugi kupci tega izdelka so kupili tudi:

Kupci Office 365 Business Premium (najem za en mesec) so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi