Blagovne znamke
Hewlett Packard
Samsung
Canon
LG
Western Digital
ASUS
Toshiba
Lenovo
Sony

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Zadnji kosi, obnovljeni, odprta embalaža

Zadnje kose, izdelke s poškodovano embalažo in izdelke z odprto embalažo prodajamo po dodatno znižanih cenah. Gre za izdelke, za katere dobavitelji zagotavljajo polno podporo in garancijo, tako kot pri redni ponudbi. Izdelki so celi in nepoškodovani.

V ponudbi na tej strani boste občasno našli tudi izdelke, ki so obnovljeni. V tem primeru gre za izdelke, ki so bili obnovljeni pri proizvajalcu in se prodajajo pod pogoji, ki veljajo za nove izdelke. Tako boste tudi v tem primeru deležni celovite podpore in garancije.

Pri izdelkih z odprto embalažo gre večinoma za izdelke, ki so bili razstavljeni v klasični trgovini ali izložbi, uporabljeni na sejmih ali predstavitvah ali pa jih je kupec po naročilu preko spleta nerabljene in nepoškodovane vrnil na naš naslov (poškodovanih in rabljenih izdelkov ne sprejemamo nazaj).

Zavedamo se, da je celotno vzdušje pri nakupu tovrstnih izdelkov nekoliko slabše, zato smo jim znižali ceno. Prepričani smo, da boste vsi, ki vam je bolj pomemben izdelek, ki ga želite imeti, to znali izkoristiti!

Vaša priporočila in ocene

  • Čeprav je bila ob naročilu napravljena napaka mi je bil artikel brez težave zamenjan za želenega. Hvala za prijaznost in korektnost. LP (Marjana)

  • Všeč mi je drive-in. Zelo hitro se blago pripravi in prevzame. Lp! (Primož )

  • Kar tako naprej!! Srecno!! (Janez )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Izdelki z odprto ali poškodovano embalažo