Skupina
Šport in prosti čas
Pohodništvo
Športne ure in merilci
Znamka
Sigma (48)
TOMTOM (19)
Beurer (17)
POLAR (13)
Xiaomi (9)
Fitnesshop (7)
Sanitas (6)
Brez blagovne znamke (5)
i-gotU (2)
Alatech (2)
Runtastic (1)
Cubot (1)
Camry (1)
CicloSport (1)
Teasi (1)
Atech (1)
Garmin (1)
Basetech (1)
Cenovni razred
0 € - 24 € (10)
25 € - 49 € (47)
50 € - 99 € (42)
100 € - 199 € (24)
200 € - 499 € (13)
Dobava
Na zalogi (39)
Do 2 dni (64)
Do 3 dni (76)
Do 7 dni (122)
Do 15 dni (134)
Do 30 dni (136)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

154,95

Klub zvestobe

Ob nakupu Športna ura Polar M400 HR, črna prejmete 15 točk zvestobe.

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333

M400 – za rekreativne športnike

Za vse rekreativne športnike, ki želijo napredno vodenje z vgrajenim GPS-om. Vodenje temelji na osebnih podatkih in srčnem utripu posameznika, kar vam v celoti omogočajo edinstvene lastnosti Polarja.

M400 je izjemna kombinacija športnega dizajna, integriranega sistema GPS in naprednih funkcij za vadbo skupaj z mnogo funkcijami za sledenje vašim aktivnostim 24ur dnevno/7dni na teden. Omogoča  vam svobodo pri raziskovanju novih poti. Z njim lahko merite svoj tempo, razdaljo in nadmorsko višino ter na koncu poiščete pot domov.

M400 je ustvarjena za celodnevno uporabo med vadbo znotraj ali zunaj, saj je lahka, udobna in vodoodporna. Naj vas naprava vodi med vadbo, snema vašo aktivnost in vam pošilja opozorila kdaj morate vstati in se razgibati. Če M400 uporabljate skupaj s storitvijo in aplikacijo Polar Flow, imate dostop do vseh orodij, statistike in podpore, ki jo potrebujete za napredovanje.

 

Lastnosti:

Napredni GPS - GPS, vgrajen v uro M400, spremlja vaš tempo, razdaljo in nadmorsko višino. S funkcijo Back to Start (Nazaj na začetno točko) lahko varno raziskujete nove poti.

Beleženje aktivnosti - M400 24 ur na dan 7 dni v tednu beleži korake, aktivnost, spanje in kalorije ter vas vsak dan sproti spodbuja k aktivnosti.

Vadba z merjenjem srčnega utripa - Vadba z merjenjem srčnega utripa je eden od najučinkovitejših načinov vadbe. Merite si srčni utrip s senzorjem srčnega utripa Polar H7.

Kadenca teka z zapestno napravo - S spremljanjem kadence teka povečajte učinkovitost teka in preprečite poškodbe.

Predvidite rezultat na tekaškem dogodku - Na podlagi dolgoročnega napredka analiza tekaškega indeksa (Running Index) predvidi končni čas, ki ga boste dosegli na tekaškem dogodku na razdaljah 5 kilometrov, 10 kilometrov, pol maratona in celotnega maratona.

Polar Flow - Načrtujte, sinhronizirajte in delite svojo vadbo z edinstveno mobilno aplikacijo in spletno storitvijo Polar Flow. Vsi podatki so preprosto vidni.

Pametno obveščanje - Funkcija pametnega obveščanja vam omogoča, da obvestila iz telefona vidite neposredno na zaslonu ure M400.

Individualni cilji - Nastavite lahko individualne cilje vadbe in spremljate napredek z aplikacijo Polar Flow.

 

Funkcije Smart Coaching:

Vadbena obremenitev - Pokaže, kako vadba učinkuje na telo, in vam pomaga primerjati obremenitev različnih vadb. Redno spremljajte vadbene obremenitve, da boste znali prepoznati svoje meje ter njim primerno prilagodili intenzivnost in trajanje vadbe. Na voljo v spletni storitvi Polar Flow.

Stanje regeneracije - Prikazuje čas, potreben za regeneracijo pred naslednjo vadbo. Na voljo v spletni storitvi Polar Flow.

Test telesne pripravljenosti - Petminutni test, ki meri aerobno kondicijo na podlagi srčnega utripa v mirovanju, spremenljivosti srčnega utripa in osebnih podatkov. Spremljajte napredek z rednim testiranjem.

Tekaški indeks - Prikaže, kako se razvija vaša tekaška zmogljivost.

Koristi vadbe - Takoj po vadbi vam prikaže podatke o njenem učinku, ki spodbudijo vašo motivacijo za prihodnjo vadbo.

Pametne kalorije - Izračuna točno število kalorij, ki ste jih porabili med vadbo. Izračun temelji na teži, višini, starosti, spolu, največjem srčnem utripu (HRmax) in intenzivnosti vadbe.

Vodnik po aktivnosti - Kaže, kako aktivni ste bili čez dan, in vam s praktičnimi napotki pomaga doseči dnevni cilj aktivnosti.

Koristi aktivnosti - Prikaže povratne informacije o vaši dnevni, tedenski in mesečni aktivnosti, s katero ohranjate zdravje.

Tekaški program - Trenirajte za tekaški dogodek s prilagodljivim in osebno nastavljivim vadbenim načrtom v aplikaciji Polar Flow. Izbirajte med štirimi različnimi cilji – 5 kilometrov, 10 kilometrov, polmaraton in maraton. Dobili boste celovit vadbeni načrt, prilagojen vašim željam in ciljem.
 

Tehnični podatki:

-Vgrajeni GPS s tehnologijo satelitskega predvidevanja AssistNow™

-Senzor aktivnosti

-Ročni in samodejni krogi

-Zvočna opozorila

-Vodotesnost

-4 MB bliskovnega pomnilnika

-Polnilna 190-mAh litijeva polimerna baterija

-Trajanje baterije za čas vadbe do 8 ur z GPS-om in senzorjem srčnega utripa Bluetooth Smart

Šifra izdelka: POL90051341
Popularnost med podobnimi ponudbami: 1. mesto

Mnenja in ocene kupcev za Športna ura Polar M400 HR, črna

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Športna ura Polar M400 HR, črna so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi