Skupina
Šport in prosti čas
Prehrana in napitki
Aminokisline
Znamka
Fitnesshop (1)
Cenovni razred
25 € - 49 € (1)
Dobava
Na zalogi (1)
Do 2 dni (1)
Do 3 dni (1)
Do 7 dni (1)
Do 15 dni (1)
Do 30 dni (1)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

 

Ultra- koncentriranost: Majhen odmerek, eksploziven učinek!

Izdelki za pred treningom (pre-workout) so namenjeni povečanju sposobnosti na treningu. Bolje bomo trenirali, boljši bo učinek za mišice. Zato mora biti naš cilj telo spraviti v najboljše stanje za premagovanje maksimalnih naporov.

Veliko pre-workout izdelkov na tržišču vsebuje sestavine, ki povečajo količino odmerka, vendar na sam trening nimajo velikega učinka. Večinoma so to ogljikovi hidrati in sladkorji.

Prav v tem pogledu se THE Beast® with agmatine razlikuje od množice. Njegova formula je izjemno koncentrirana, zato 1 odmerek vsebuje le 10g. Brez nepotrebnih polnil, sladkorjev, OH in ostalih nekoristnih sestavin.

V THE Beast® with agmatine tudi ne boste našli množico sestavin z neznanimi imeni, ki so nepreverjene na tržišču in je bila na njih narejena morda 1 znanstvena raziskava, katero je naročil sam proizvajalec te sestavine. Poleg tega so ponavadi dodane v tako majhnih količinah, da tako ali tako ne bi imele nobenega učinka.

THE Beast® with agmatine vsebuje samo tiste učinkovite doze tistih snovi, ki dejansko naredijo razliko.

 

Mišična polnost, povečan pretok krvi, ožiljenost in izjemna energija

Osnovo formule tega izjemno močnega pre-workout-a predstavljata 2 potentni matriki, ki sta sestavljeni na podlagi najnovejših dognanj v športni prehrani: EXCESSIVE PUMP MATRIX® in SUPREME FOCUS MATRIX®. Vsaka od matrik ima svojo pomembno vlogo, vendar se v kombinaciji efekt drastično poveča.

V EXCESSIVE PUMP MATRIX® se preizkušene in desetletja preverjene učinkovine beta-alanin in citrulin malat srečajo z eno najbolj zanimivih sestavin, ki se je v zadnjem času pojavila na tržišču športne prehrane: Agmatin!

SUPREME FOCUS MATRIX® je izjemno pomembna zato, da formula prinese željeni rezultat. Razlog je enostaven: omogoča izjemen fokus in koncentracijo. Ker nam prva matrika spodbudi živalsko energijo in moč, potrebujemo nekaj dodatne kontrole in koncentracije. Še posebej, ker bomo sposobni delati z večjimi utežmi, kot smo jih bili navajeni.

 

Najnovejše odkritje: Agmatin

Agmatin je novi arginin. Arginin je molekula, ki je prisotna v vsakem pre-workoutu, razen  v THE Beast® with agmatine, saj ta vsebuje moderno verzijo arginina- AGMATIN!

Za nas je seveda najbolj zanimiva lastnost agmatina njegov vpliv na povečan pretok krvi in dvig NO- ta je ključna za napumpanost mišic in občutek polnosti.

Vendar pa ima agmatin še nekaj zanimivih lastnosti: protibolečinsko delovanje (zmanjša bolečino v mišicah po treningu), vpliva na GH (rastni hormon), izboljša inzulinsko odzivnost, zmanjšuje stres in delovanje kortizola in je močan antioksidant.

Za optimalne učinke je potrebno zaužiti dovolj agmatina, česar mnoge druge formule z agmatinom ne upoštevajo, ali pa hočejo narediti prihranek, saj je agmatin draga substanca. Za THE Beast® with agmatine to ne velja. Vsebuje kar 1000mg na odmerek, kar bo zagotovilo izjemen pump in do izraza prineslo tudi ostale pozitvne lastnosti te sestavine.  

Formulo zaokrožata še 2 najpomembnejša B-vitamina, ki sta odgovorna za proizvodnjo energije za intenzivno delo v telesu: B3 in B6

Enostavna, preverjena in učinkovita formula z dodatkom najbolj zanimive nove substance na tržišču: agmatin.

 

Preizkusi THE Beast® with agmatine in odkrij ŽIVAL V SEBI! 

Poreklo: EU

 

Šifra izdelka: THE484

Mnenja in ocene kupcev za THE Beast (300 g)

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci THE Beast (300 g) so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi