Skupina
Šport in prosti čas
Prehrana in napitki
Aminokisline
Znamka
Fitnesshop (1)
Cenovni razred
25 € - 49 € (1)
Dobava
Na zalogi (1)
Do 2 dni (1)
Do 3 dni (1)
Do 7 dni (1)
Do 15 dni (1)
Do 30 dni (1)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

 

L-arginin je postal zelo popularen predvsem zaradi vzdrževanja visokih nivojev dušika v krvi. Dušik je namreč ključen za sintezo beljakovin in posledično mišično rast. Medtem ko ga rastline lahko v dovolj velikih količinah proizvajajo same, ga sesalci le v manjšem obsegu. Arginin je najbolj prisoten v protaninih in histonih, beljakovinah, ki se nahajata predvsem v nukleinskih kislinah DNA in RNA. Poleg tega je arginin zelo pomemben pri odvajanju toksičnega stranskega produkta, ki nastaja pri razgradnji beljakovin - amoniaka - ter podpira funkcijo inzulina.

THE Arginin AKG je hemodilator ter pospešuje nastanek dušikovega oksida, ki pozitivno vpliva na nastanek novega mišičnega tkiva, izboljša moč, vzdržljivost ter poveča telesne sposobnosti, pretok krvi in produkcijo lastnega rastnega hormona (hGH).

THE Arginin AKG povečuje nivoje dušikovega oksida (NO) v skeletnem mišičju in ustvarja tako imenovani mišični pump; občutek, da bodo mišice eksplodirale od polnosti in volumna. Ker poveča pretok nutrientov po krvi, izredno pospeši tudi transport kreatina v mišične celice.

THE Arginine AKG ima posebno lastnost, da je aminokislina arginin vezana na molekulo alfa-ketoglutarata. Ta kombinacija precej izboljša absorpcijo, ker alfa-ketoglutarat zelo uspešno prehaja skozi celično membrano in s seboj potegne tudi arginin. Na ta način se velika večina arginina vsrka neposredno v celice, ne da bi bila izpostavljena stiku z želodčno kislino, kar zagotavlja optimalne rezultate.

Poreklo: EU

 

Šifra izdelka: THE314

Mnenja in ocene kupcev za THE Arginine AKG (400 g)

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci THE Arginine AKG (400 g) so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi