Skupina
Računalništvo
Tablični računalniki in dodatki
Tablični računalniki (14)
Znamka
Cenovni razred
Vsi cenovni razredi
200 € - 499 €
Dobava
Na zalogi (10)
Do 2 dni (11)
Do 3 dni (12)
Do 7 dni (13)
Do 15 dni (13)
Do 30 dni (14)
Vrsta
Diagonala zaslona
Notranji pomnilnik
Vgrajen mobilni modul
Vgrajen GPS
Operacijski sistem
Barva
Možnost razširitve spomina s s kartico

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333


Tablični računalniki

Kako vam lahko tablični računalniki olajšajo življenje? 

Med sestanki vam ne bo več treba skakati v pisarno, da bi na računalniku poiskali podatke. Dostopali boste lahko do opornih točk za predavanje, tudi če jih ne natisnete. Lahko si boste delali zapiske in snemali zvok ter datoteke takoj posredovali naprej. Otroke boste zamotili z igricami, videi in glasbo, da jim ne bo dolgčas. In še več!

Tablični računalniki so vsestranske napravice, ki postajajo vse bolj priljubljene med ljubitelji tehnologije. Z njimi lahko brskate po spletu, preverjate e-pošto in družbena omrežja. Odlični so tudi za ogled posnetkov v visoki kakovosti, branje e-knjig, spremljanje vremena in uživanje v nešteto uporabnih in zanimivih aplikacijah. 

Najboljše pri tabličnih računalnikih je, da so tanki in lahki, zato jih lahko vzamete s seboj povsod: v službo, na faks, na potovanje ... Lahko pa jih preprosto uporabite doma namesto računalnika. Tablični računalniki vam namreč omogočajo skoraj vse funkcije večjih računalnikov.

Tablični računalniki so vam v veliko pomoč tudi v delovnem okolju. Z njimi je delo v oblaku lažje, lepše in hitrejše, koledar pa je večji in preglednejši. 
Tablični računalnik, ki vam je pisan na kožo, boste našli med našo široko ponudbo znamk Samsung, Apple, HP, LG, Lenovo in drugih.

E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Moje mnenje , da ste res najboljši in pri vas se res najdejo najboljši izdelki oziroma se jih lahko kupi . Ter so primerne cene izdelkov in res se splača kupovati oziroma naročati pri vas . BRAVO NAJBOLJŠI STE !!! (Sandi )

  • Všeč mi je vse od naročila, primerljiva konkurenčnost cen, preglednosti navodil, ter osebnega dviga "drive in". Zadnji primer se je zgodil celo v enem samem dnevu od naročila, do plačila in dviga. Tole je odlično, s storitvijo lahko, vsaj v LJ, parirate tudi recimo Amazonu, če se bo upal priti. Le tako naprej! (Aljaž )

  • Prvič sem bil zadovoljen z vašo uslugo, upam da bom še večkrat. Lep in uspešen dan želim... (Brane )

  • VEČ OCEN

Tablični računalniki

1 - 14 od 14 izdelkov