Brezplačna dostava in popusti na Logitech uspešnice – samo še do konca februarja! Kupi zdaj!
Skupina
Računalništvo
Shranjevanje podatkov - diski
Zunanji diski (1)
Znamka
Cenovni razred
Vsi cenovni razredi
25 € - 49 €
Dobava
Na zalogi (1)
Do 2 dni (1)
Do 3 dni (1)
Do 7 dni (1)
Do 15 dni (1)
Do 30 dni (1)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333


Zunanji diski

Zunanji diski so nepogrešljivi. Lahko jih prenašamo s seboj in uporabljamo na prav vsakem računalniku. Velikokrat nam služijo kot dodatni prostor, kamor shranjujemo multimedijske vsebine, pogosto pa jih uporabljamo tudi za izdelavo varnostnih kopij podatkov iz diska našega računalnika. Zunanji diski nam pridejo prav tudi v primeru, ko nam na prenosniku ali računalniku začne primanjkovati prostora. Posebej v prenosnikih, kjer diska ponavadi ni mogoče zamenjati.

Kaj in kako izbrati? Seveda se moramo najprej opredeliti glede same velikosti, saj imajo zunanji diski različne kapacitete. Če želite hraniti več video zapisov, pridejo v poštev večji zunanji diski kot bi jih potrebovali, če hranite fotografije. In seveda za fotografije potrebujete več prostora kot za besedila in preglednice.

Zunanji diski se razlikujejo tudi po hitrosti prenosa podatkov, a to je več ali manj pomembno le za naprednejše uporabnike. Za povprečne uporabnike praviloma velja, da so vsi zunanji diski v naši ponudbi dovolj hitri. Za lažjo izbiro priporočamo primerjavo med izdelki v izbranem cenovnem razredu ali s podobno kapaciteto ter pregled ocen in obstoječih mnenj kupcev. Če vas zanimajo zunanji diski za kakšno posebno aplikacijo ali pa ste v dvomih, se lahko kdarkoli obrnete na našo prodajno podporo. Z veseljem vam bomo pomagali!

E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Moje mnenje , da ste res najboljši in pri vas se res najdejo najboljši izdelki oziroma se jih lahko kupi . Ter so primerne cene izdelkov in res se splača kupovati oziroma naročati pri vas . BRAVO NAJBOLJŠI STE !!! (Sandi )

  • Všeč mi je vse od naročila, primerljiva konkurenčnost cen, preglednosti navodil, ter osebnega dviga "drive in". Zadnji primer se je zgodil celo v enem samem dnevu od naročila, do plačila in dviga. Tole je odlično, s storitvijo lahko, vsaj v LJ, parirate tudi recimo Amazonu, če se bo upal priti. Le tako naprej! (Aljaž )

  • Prvič sem bil zadovoljen z vašo uslugo, upam da bom še večkrat. Lep in uspešen dan želim... (Brane )

  • VEČ OCEN

Zunanji diski

1 - 1 od 1 izdelkov