Skupina
Dom, vrt in družina
Hladilniki
Ameriški hladilniki
Znamka
Beko (4)
Bosch (4)
Samsung (3)
Hotpoint Ariston (3)
Gorenje (2)
Electrolux (1)
Siemens (1)
Cenovni razred
200 € - 499 € (1)
500 € - 999 € (3)
1000 € - 1999 € (14)
Dobava
Na zalogi (3)
Do 2 dni (5)
Do 3 dni (14)
Do 7 dni (15)
Do 15 dni (16)
Do 30 dni (18)
Energijski razred
A+ (4)
A++ (3)
Barva
Siva/Srebrna (5)
Črna (2)

Ameriški hladilnik BEKO GNE114612X

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Štirivratni ameriški hladilnik pomembno izstopa s steklenimi policami širine 80 cm, kar pomeni, da vanj lahko vstavite kar cel pladenj sladic.

Tehnologija aktivne modre svetlobe
S sistemom aktivne modre svetlobe v predalu za sadje in zelenjavo še naprej poteka fotosinteza, tako kot v naravi. Sistem s tem omogoča ohranjanje določenega nivoja vsebnosti vitamina C v sadju in zelenjavi.

Zaščitni sistem z ionizatorjem

Ionizator posreduje negativno napolnjene ione v hladilnik in tako onesposobi bakterije v zraku ter s svežim zrakom, ki se ustvari v notranjosti hladilnika, podaljša trajanje živil. Hladen in čist zrak se preko uparjevalnika posreduje v hladilnik do hrane, ob stiku z živili pa se v njem naberejo bakterije in mikrobi. Zrak, onesnažen z bakterijami in mikrobi, se v nadaljevanju posreduje v zračni vod, kjer gre skozi ionizator in filter, ki zrak ponovno očistita.

Antibakterijski filter proti neprijetnim vonjavam
Zahvaljujoč posebnemu sloju filtra ta tehnologija preprečuje nabiranje bakterij, ki lahko povzročijo neprijetne vonje. Tako ne bo prišlo do mešanja različnih vonjev.

Antibakterijska tesnila vrat
Tesnila vrat je ponavadi težko očistiti in zaščititi, zato je primerno okolje za razvoj bakterij. Premaz na tesnilih vrat hladilnika naredi antibakterijski ščit, ki ščiti pred vdorom bakterij v hladilnik.

Antibakterijski ročaji vrat
Antibakterijski sistem preprečuje pojav bakterij na ročajih vrat in na ta način poskrbi za higiensko zaščito ročajev vrat.

Sistem aktivnega dvojnega hlajenja
To je nov sistem hlajenja brez nastajanja ledu (No Frost). Da bi zagotovili najboljše pogoje za shranjevanje živil, se mora nivo temperature in vlažnosti v predelu hladilnika razlikovati od nivoja v predelu za zamrzovanje. Sadje in zelenjava v predelu hladilnika potrebujejo visok nivo vlažnosti, pri čemer lahko previsoka vlažnost negativno vpliva na živila, ki so shranjena v predelu za zamrzovanje. Da bi zagotovili optimalno delovanje in najboljše prednosti kombiniranega hladilnika, je Beko razvil napredno tehnologijo, ki omogoča aktivno dvojno hlajenje.

Visokozmogljiv ventilator
Uravnovešeno razmerje notranje temperature zagotavlja boljše hlajenje. Za to poskrbi visokozmogljiv ventilator, ki je nameščen v predelu hladilnika pri statičnih hladilnikih z dvojnimi vrati.

Multizone ali večnamenski predal
Večnamenski predal ali Vario Store, ki ga imajo npr. Beko hladilniki s štirimi vrati in prostornino 77 l, lahko z eno samo tipko pretvorite v hladilnik ali zamrzovalnik. Temperaturo lahko nastavite med –24 in +10°C. Meso, ki je zamrznjeno pri temperaturi –6°C, lahko ohranite pri tej temperaturi in ga kadarkoli razrežete in spečete.

Sistem brez zamrzovanja v hladilniku (No Frost)
V hladilnikih s sistemom brez nastajanja ledu (No Frost) v zamrzovalniku ne pride do nabiranja snega, ledu ali vlage. Odmrzovanje se izvaja samodejno. Ventilator poskrbi za kroženje hladnega zraka in tako zagotovi boljše hlajenje.

Posebna ekološka funkcija (Eco-Fuzz)
Če vrat hladilnika ne odprete 6 ur po izboru te funkcije, se samodejno vklopi ekološka funkcija (Eco-Fuzz), ki zagotavlja dodatno varčevanje z energijo.

LED osvetlitev
Modeli z LED osvetlitvijo zagotavljajo močnejšo in učinkovitejšo osvetlitev notranjosti hladilnika.

Šifra izdelka: BB496065

Karakteristike Ameriški hladilnik BEKO GNE114612X
VRSTA HLADILNIKA: ameriški
RAZRED ENERGIJ. UČINKOVITOSTI: A+
KLIMATSKI RAZRED: SN-T: +10 do +43°C
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROST: da
ODPIRANJE VRAT: dvojna vrata
ŠTEVILO PREDALOV V ZAMRZ.: 5
CONA SVEŽINE: da
BARVA: Inox

Več zanimivih informacij – ocene, video, testi, …

 

Mnenja in ocene kupcev za Ameriški hladilnik BEKO GNE114612X

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Ameriški hladilnik BEKO GNE114612X so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi