Skupina
Dom, vrt in družina
Obročno odplačevanje
Znamka
Cenovni razred
200 € - 499 € (3)
500 € - 999 € (7)
1000 € - 1999 € (2)
Dobava
Vse dobave
Do 15 dni

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333


Obročno odplačevanje

Se selite v stanovanje ali pa ga obnavljate? Potrebujete nov televizor v dnevni sobi, klimo ali prenosnik? Vsem se zgodi, da imamo v nekem trenutku več potreb kot pa sredstev. Predvsem mladim. Zato nudimo ugodne kredite, ne le mladim, temveč vsem, ki potrebujejo možnost obročnega odplačevanja elektronske, gospodinjske, računalniške in druge opreme.

Uredili smo vse potrebno, da do zelo ugodnega nakupa na obroke pridete hitro. Vse lahko uredite pri nas, preko spleta in v večjih slovenskih mestih. Da boste lažje primerjali cene, smo celotne stroške nakupa na obroke za nekaj izdelkov na tej strani že izračunali.

Seveda lahko na obroke kupite tudi katerikoli drug izdelek na enaA.com. Opremite se zdaj in plačajte po obrokih! Vse o naši ponudbi hitrih in ugodnih kreditov lahko preberete tukaj.

E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Moje mnenje , da ste res najboljši in pri vas se res najdejo najboljši izdelki oziroma se jih lahko kupi . Ter so primerne cene izdelkov in res se splača kupovati oziroma naročati pri vas . BRAVO NAJBOLJŠI STE !!! (Sandi )

  • Všeč mi je vse od naročila, primerljiva konkurenčnost cen, preglednosti navodil, ter osebnega dviga "drive in". Zadnji primer se je zgodil celo v enem samem dnevu od naročila, do plačila in dviga. Tole je odlično, s storitvijo lahko, vsaj v LJ, parirate tudi recimo Amazonu, če se bo upal priti. Le tako naprej! (Aljaž )

  • Prvič sem bil zadovoljen z vašo uslugo, upam da bom še večkrat. Lep in uspešen dan želim... (Brane )

  • VEČ OCEN

Obročno odplačevanje

1 - 12 od 12 izdelkov