Skupina
Knjige
Strokovna literatura
Zgodovina
Cenovni razred
Dobava

Poučevanje kot profesija, učitelj kot profesionalec

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Knjiga je namenjena učiteljem in drugim, ki se ukvarjajo z vzgojo in izobraževanjem. Sestavljena je iz dveh delov. Prvi se ukvarja s spremembami v razumevanju znanja, učenja in poučevanja v Evropi in svetu v času postmoderne družbe. Drugi del pa poglobljeno obravnava izobraževanje učiteljev angleškega jezika v svetu in pri nas in konceptualni okvir za prenovo obstoječih programov pri nas.

Iz vsebine: Spremembe v pojmovanju znanja, učenja in poučevanja, Profesionalnost in profesionalizem, Profesionalno znanje in izobraževanje učiteljev, Pedagoška praksa in njen pomen za profesionalni razvoj študentov, Oris stanja in trendov na področju izobraževanja učiteljev v Evropi in svetu, Povzetek glavnih značilnosti nove filozofije in prakse izobraževanja za učiteljsko profesijo, Izobraževanje učiteljev angleškega jezika v svetu in pri nas, Rezultati raziskave: Izobraževanje učiteljev angleškega jezika na Pedagoški fakulteti v Mariboru, Konceptualni okvir za prenovo programa za začetno izobraževanje učiteljev angleškega jezika na Pedagoški fakulteti.

Šifra izdelka: DI000501

Karakteristike Poučevanje kot profesija, učitelj kot profesionalec
Avtor: Dr. Slavko Cvetek
Strani: 272
Vezava: broširana
Dimenzije: 210 x 210 mm

Mnenja in ocene kupcev za Poučevanje kot profesija, učitelj kot profesionalec

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Poučevanje kot profesija, učitelj kot profesionalec so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi