Skupina
Knjige
Strokovna literatura
Zdravje in alternativna medicina
Znamka
Brez blagovne znamke (2)
Cenovni razred
0 € - 24 € (2)
Dobava
Na zalogi (2)
Do 2 dni (2)
Do 3 dni (2)
Do 7 dni (2)
Do 15 dni (2)
Do 30 dni (2)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Delo govori o mojih srečanjih, spominih in esejih, ki niso brez navdiha ožje stroke – psihiatrije. V gradivu prav na kratko navajam mnoge pomembne osebnosti, ki sem jih v življenju srečal in kakšne njihove misli, saj mimo ljudi vendar ni mogoče ničesar povedati. Sorazmerno veliko razmišljanja posvečam staranju, višji starosti in starostnikom. Skozi celo pripoved pa se vleče tanka nit, točneje bodeča žica, ki nas vse retorično sprašuje: zakaj morajo biti vojne?! V poglavjih sem opravil manjše spremembe objavljenih člankov in včasih tudi naslovov. Delo predstavlja mojo dvanajsto samostojno knjižno izdajo, vse pa so izšle po moji formalni zdravniški upokojitvi pri 73. letih in fakultativni po osemdesetih.

Janko Kostnapfel

Prof. dr. Janko Kostnapfel je častni član Slovenskega zdravniškega društva in Slovenskega združenja za preprečevanje samomora. Izvolili so ga za člana angleške družbe za medicino (The Royal Society of Medicine, London). Objavil je deset znanstveno-raziskovalnih študij s področja psihiatrije. Osebna bibliografija COBISS šteje več kot 300 naslovov. Je dobitnik nagrade vstaje slovenskega naroda za raziskave (1978), imetnik domačih in tujih odlikovanj.

Šifra izdelka: DIsrecanj

Karakteristike Srečanja
Avtor: Prof. dr. Janko Kostnapfel
Strani: 159
Vezava: trda
Dimenzije: 210 x 210 mm

Mnenja in ocene kupcev za Srečanja

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Srečanja so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi