Skupina
Knjige
Strokovna literatura
Zdravje in alternativna medicina
Znamka
Brez blagovne znamke (2)
Cenovni razred
0 € - 24 € (2)
Dobava
Na zalogi (2)
Do 2 dni (2)
Do 3 dni (2)
Do 7 dni (2)
Do 15 dni (2)
Do 30 dni (2)

Endoskopske operacije v ginekologiji/Endoscopic Surgery in Gynaecology + 5 DVD-jev/5 DVD set

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Iz spremne besede:

Knjiga je dobro napisan in bogato ilustriran priročnik, ki predstavlja trenutne uveljavljene kirurške postopke za abdomnialno kirurgijo, endometriozo, miome, uroginekologijo, histerektomijo in ginekološko onkologijo.

Kot novost je dr. Ribič - Pucljeva uvedla laparoskopijo v kirurgijo za mladostnice. Sledila je najinim skupnim učiteljem, med katerimi je tudi moj mentor Kurt Semm iz Kiela, ki je leta 1981 prvi na svetu naredil endondoskopsko apendektomijo. Tudi slednjo je vključila v knjigo in sicer kot operacijo, ki jo včasih naredijo tudi ginekologi. Ker so večino poglavij napisali slovenski avtorji, je jasno, kako aktivno je endoskopska kirurgija posegla v kirurško prakso današnje Slovenije.

Poglavja, ki so jih napisali J. Keckstein, J. Dequesne in P. von Theobald so le biseri v zlati kroni avtorjev tega priročnika iz ginekološke endoskopije v Sloveniji.

Na knjigo Enoskopske operacije v ginekologiji moramo gledati kot na evropski vrh v operativni ginekologiji in jo sprejeti z veliko mero naklonjenosti.

Prof. dr. Liselotte Mettler, zaslužna profesorica Oddelek za ginekologijo in porodništvo Univerze Christian-Alberts Univerzitetna bolnišnica Schleswig-Holstein, Campus Kiel, Kiel, Nemčija

Priloženih je 5 DVD-jev s prikazom najpomembnejših operacij, ki so opisane v knjigi.

PRINTABLE ORDER FORM

From Introduction:

The book is a well written and illustrated review and manual of the surgical options currently available for adnexal surgery, endometriosis, myomas, urogynaecology, hysterectomies and gynae-oncology.

As new features, Martina includes laparoscopy in adolescent surgery. She follows our mutual teachers such as my mentor Kurt Semm of Kiel, who in 1981 performed the first endoscopic appendectomy, also including appendectomy as an operation to be sometimes performed by gynaecologists. As the majority of chapters are written by Slovenian surgeons, it is evident how actively endoscopic surgery has entered the surgical practise of Slovenia today.

The chapters of J. Keckstein, J. Dequesne and P. von Theobald add extra lustre to the golden crown of the authors of this first gynae-endoscopic manual of Slovenia.

Prof. Ribič, as editor and author, illustrates her ability to challenge herself and others to continue advancing goals wherever it is possible, while critically evaluating progress and saving the best of existing proven knowledge.

This book should be seen as an EUROPEAN highlight in operative gynaecology and should be accorded a priority ranking.

Liselotte Mettler MD PhD, Professor Emertius, Kiel School of Gynaecological Endoscopy Professor Emeritus, Department of Obstetrics and Gynaecology Christian-Albrechts University University Hospitals Schleswig-Holstein, Campus Kiel, Germany

The book includes 5 DVDs with most important operations.

PRINTABLE ORDER FORM

Šifra izdelka: DI000567
Popularnost med podobnimi ponudbami: 1. mesto

Karakteristike Endoskopske operacije v ginekologiji/Endoscopic Surgery in Gynaecology + 5 DVD-jev/5 DVD set
Avtor: dr. Martina Ribič - Pucelj
Strani: 430
Vezava: trda
Dimenzije: 262 x 262 mm
Opombe: Knjiga + 5 DVD-jev/Book + 5 DVD set

Mnenja in ocene kupcev za Endoskopske operacije v ginekologiji/Endoscopic Surgery in Gynaecology + 5 DVD-jev/5 DVD set

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Endoskopske operacije v ginekologiji/Endoscopic Surgery in Gynaecology + 5 DVD-jev/5 DVD set so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi