Brezplačna dostava in popusti na Logitech uspešnice – samo še do konca februarja! Kupi zdaj!
Skupina
Knjige
Knjige za otroke
Slikanice za otroke
Znamka
EDCO (1)
Cenovni razred
0 € - 24 € (1)
Dobava
Na zalogi (1)
Do 2 dni (1)
Do 3 dni (1)
Do 7 dni (1)
Do 15 dni (1)
Do 30 dni (1)

Zdravilne zgodbice (2. del)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Pred vstopom v šolo otrok doživlja intenziven telesni, čustveni in psihosocialni razvoj. V tem obdobju osvaja socialno prilagodljivo vedenje, kar pomeni, da se mora naučiti sodelovati z drugimi, deliti igrače in primerno izkazovati svoja čustva. Zdravilne zgodbice jim na najnaravnejši način pomagajo premagati težave in ovire, s katerimi se srečujejo pred vstopom v šolo. Spisane so s skrbno izdelanimi jezikovnimi vzorci, ki krepijo pozitivna vedenja in pomagajo razreševati težave, junaki v zgodbicah pa so izbrani tako, da nagovarjajo otrokovo naraščajočo domišljijo.

Starši lahko ob skupnem branju z otroki preverijo zdravilnost posameznih zgodbic, obenem pa jim zgodbice nudijo priložnost za iskren in spoštljiv pogovor z otroki o določeni temi. Še posebno vrednost imajo zgodbice, ki se osredotočajo na podporo otrokovemu razvoju.

"POSKRBITE ZA SAMOSTOJNOST SVOJEGA OTROKA."

Dr. Maša Vidmar, psihologinja

Zelo sem se razveselila drugega dela Zdravilnih zgodbic, saj otroci odraščajo in se zato srečujejo z drugačnimi stiskami kot v jasličnem obdobju. Prebiramo jih tudi v vrtcu in z njihovo pomočjo spodbujamo pogovor o čustvih in stiskah.

Jana Fleišer, zasebni vrtec Dobra teta

Zdravilne zgodbice so z eno besedo - čudovite! ... Vsekakor so postale in ostajajo reden repertoar naših večernih pravljic.

Nuška Drašček, pevka

 

 

Cena e-knjige je 14,99 EUR.

 

O AVTORICAHPo uspešnici Zdravilne zgodbice 1. del sta Petra Julia Ujawe in Mia Bone spisali še drugi del, ki je namenjen predšolskim otrokom. Prva je študirala kulturologijo, ki ji je dala potrebno širino pri ustvarjanju pomembnih slovenskih revij, druga pa psihologijo, ki jo je dopolnila z magisterijem v Oxfordu.

Kot pri prvem skupnem ustvarjanju sta spet združili svoje izkušnje in znanje: Julia je prispevala poznavanje o pomembni tradicionalni vlogi pripovedk in mitov v življenju ljudi in izkušnje s področja strukture pripovedi, Mia pa razumevanje psihološkega razvoja malčkov in otrok ter kako izbira pravih jezikovnih vzorcev spodbuja predelovanje negativnih čustev. Zgodbice so nastajale ob skupnem razmišljanju in samostojnem pisanju: tudi tokrat je vsaka izmed avtoric spisala enako število zdravilnih zgodbic.

Tako je zdaj pred vami že drugi del Zdravilnih zgodbic za predšolske otroke v starosti od 4-6 let. Vsako razvojno obdobje namreč prinese svoje razvojne težave in izzive, prav tako pa se razvijajo verbalne sposobnosti otroka.

Šifra izdelka: DI9789612613372

Karakteristike Zdravilne zgodbice (2. del)
Avtor: Mia Bone in Petra Julia Ujawe
Strani: 146
Vezava: trda
Dimenzije: 260 x 260 mm

Mnenja in ocene kupcev za Zdravilne zgodbice (2. del)

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Zdravilne zgodbice (2. del) so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi