Skupina
Knjige
Strokovna literatura
Duhovnost in osebna rast
Znamka
eBesede (2)
Petra Škarja (1)
Dobra Vila (1)
Cenovni razred
0 € - 24 € (4)
Dobava
Do 2 dni (2)
Do 3 dni (4)
Do 7 dni (4)
Do 15 dni (4)
Do 30 dni (4)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Priročnik Nezvestoba je prvo delo v Sloveniji, ki celostno obravnava pojav nezvestobe in tudi teme, ki so neposredno povezane z njo, na primer ljubosumje in laganje.

Avtorica v globino razišče, kaj nezvestoba sploh je, zakaj do nje pride, kako se lahko z njo spoprimemo in tudi, kako lahko na učinkovit način preprečimo, da bi ogrozila našo partnersko zvezo. Podrobno se ukvarja tudi s tako imenovano novo vrsto nezvestobe, ki se pojavlja na delovnih mestih in na spletu. Razloži različne tipe nezvestobe, okoliščine, v katerih se določen tip pojavi, in kar je najpomembnejše, kako se s posameznim tipom nezvestobe spopasti in se ozdraviti posledic. Vsem trem prizadetim stranem ljubezenskega trikotnika je posvečena posebna pozornost, torej tako varajočemu partnerju, prevaranemu partnerju in tudi tretji osebi, ki se je znašla med njima. V knjigi vsak, ki se prepozna v kateri izmed teh vlog, lahko najde prepričljive nasvete in načine, kako poiskati izhod iz nastale situacije in nadaljevati normalno življenje z novim zaupanjem v partnerstvo - bodisi obnovljeno staro ali pa utemeljeno novo.

Knjigo lahko berete od začetka do konca in se v celoti seznanite s procesom nastajanja, razcveta in posledicami nezvestobe, poglavja pa so strukturirana tako, da lahko tudi takoj poiščete teme, ki vas najbolj zanimajo. Uporabljate jo lahko skupaj s partnerjem, lahko pa tudi sami, saj so posamezna poglavja posvečena tako individualnemu zdravljenju posledic nezvestobe kot tudi načinom, kako partnerja po aferi spet lahko najdeta skupno pot in svojo vezo celo poglobita.

Priročnik Nezvestoba je neprecenljivega pomena, ker obravnava pojav, ki je v današnji družbi hkrati odobravan in zavračan, je javni tabu, ki je iz leta v leto v porastu. S pomočjo tega priročnika bomo nezvestobo bolje razumeli, se jo naučili umestiti v širši družbeni kontekst in se predvsem z njo spopasti v zasebnem življenju.

Mag. Veronika Seles je psihoterapevtka in magistrica znanosti iz področja družinske in zakonske terapije in specializantka iz Objekt relacijske teorije in prakse na Mednarodnem Psihoterapevtskem Inštitutu (International Psychotherapy Institut) v Washingtonu D. C., ZDA. Trenutno na Univerzi v Ljubljani zaključuje tako doktorski študij iz družinske in zakonske terapije kot tudi doktorski študij na North Central University v Arizoni, ZDA, prav tako iz družinske in zakonske teorije in prakse. Je tudi polnopravna članica združenja terapevtov na Mednarodnem Psihoterapevtskem Inštitutu v Washingtonu D. C., ZDA. Veronika Seles je poročena, mati dveh otrok in živi v Celju, kjer tudi deluje njen Psihoterapevtski Inštitut - PTI, katerega je ustanovila leta 2006 in v katerem tudi sama dela kot psihoterapevtka.

Šifra izdelka: DInezves

Karakteristike Nezvestoba
Avtor: Veronika Seles
Strani: 320
Vezava: broširana
Dimenzije: 218 x 218 mm

Mnenja in ocene kupcev za Nezvestoba

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Nezvestoba so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi