Skupina
Knjige
Zbirke
Ostale zbirke
Cenovni razred
Dobava

Zbirka Smeh.Podtoni

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Založba Didakta z zbirko Smeh.podtoni obuja žanr humorističnega pisanja s ponatisi klasičnih del in izdajami novih humorističnih romanov na račun sodobnega človeka, ujetega v preizkušnjo, kako s smehom živeti in preživeti v zapletenem svetu kompleksov, zavisti, ljubosumja, sumničenj, nenavadnih sosedskih odnosov in nepričakovanih preobratov. Edinstvena zbirka v Sloveniji!

Knjige v zbirki smeh.podtoni. združuje humorni pogled na vsakdanje življenje. Ta pogled pri vsaki posamezni knjigi zavzame drugačne »podtone«, variacije humorja, ki segajo od ironije, satire in cinizma do tragikomičnosti, banalnosti in norčevanja. Predmet romanov so ljudje in dogodki iz vsakdanjega življenja, ki jih bralci poznajo in s katerimi se lahko poistovetijo (na primer »moško potovanje« v romanu Trije možje se klatijo ali učenje tujega jezika, kot ga cinično prikaže David Sedaris), pa tudi vsakdanji ljudje v nevsakdanjih situacijah, na primer lovci na Grenlandiji in stanovalci dveh blokov v navzkrižnem vohunjenju. V vsakem primeru se vsakdanjost izkaže za trd oreh, ki ga je najlažje streti z nasmeškom na ustnicah.

Knjige iz zbirke smeh.podtoni. so primerne za zelo široko skupino bralcev, ker vsebujejo poznane in poljudne teme in ker so napisane v prijetnem, lahko berljivem in tekočem jeziku.

Vse pisatelje, ki so uvrščeni v zbirko, odlikuje značilni slog, ki doda k humornemu učinku obravnavane tematike. Edinstvena zbirka v Sloveniji! 

V zbirki Smeh.Podtoni so izšle knjige:

Trije možje se klatijo

Odbite arktične zgodbe

Nekega dne jaz govoriti lepo

Pazite se psa

Psihologi, psihiatri in drugi norci

Jagnje 

Šifra izdelka: DIzbsmeh
Popularnost med podobnimi ponudbami: 3. mesto

Mnenja in ocene kupcev za Zbirka Smeh.Podtoni

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Zbirka Smeh.Podtoni so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi