Skupina
Knjige
Strokovna literatura
Knjige o vzgoji in izobraževanju
Cenovni razred
Dobava

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

In kako se mu lahko zoperstaviš? Opis: Vsakdo se v življenju slej ko prej sreča z nasiljem - v šoli, na ulici, v domačem okolju ... Da bi se znali zaščititi pred tem, moramo pravočasno zaznati nevarnost in nedovoljene posege preprečiti.

V knjigi lahko preberete: zakaj nasilje nikoli ne more biti prava rešitev, zakaj je tako pomembno, da se znate braniti, kako se lahko branite in od koga lahko pričakujete pomoč, zakaj je treba vsako izsiljevanje denarja in vsak primer spolnega nadlegovanja prijaviti, kdaj je samoobramba smiselna, kdaj se je iz nevarne situacije bolje umakniti, kaj lahko vsi skupaj storite v boju proti nasilju. Predvsem se knjiga ukvarja z bolj vsakdanjimi agresivnostmi in situacijami, v katerih nasilje, ki je v zraku, zbuja strah. Gre za to, da pravočasno zaznamo, da nam je neka stvar lahko nevarna in vemo, kako naj se z njo soočimo. Pa tudi za to, da znamo poseči vmes, kadar je ogrožen nekdo drug ali kadar se na šoli ali njeni okolici zgodi nasilje.

"Rada bi pohvalila test na koncu in pa nekaj poglavij, kot so Občutek varnosti in zaupanje vase - to nam dvigne samozavest, Kul obleka - izzivanje, Prehiti že ta avto - sami na poti, Nasilje v šoli - neotesanci, huligani, 'mobberji', Pogled v preteklost jeze." Mojca Škofic, 13 let

Oglejte si celotno zbirko Mladostniki! Knjige v zbirki so cenejše! 

Šifra izdelka: DI000424

Karakteristike Nasilje v šoli (Mladostniki)
Avtor: Helmut H. Erb
Prevajalec: Jana Ambrožič
Strani: 112
Vezava: broširana
Dimenzije: 215 x 215 mm

Mnenja in ocene kupcev za Nasilje v šoli (Mladostniki)

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Nasilje v šoli (Mladostniki) so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi