Skupina
Knjige
Bukvarnica
Knjige za mladino
Cenovni razred
Dobava

Moč najstništva (Mladostniki)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Zabavna, izzivalna in uporabna knjiga za najstnike, ki si želite več samozaupanja in boljše samospoštovanje. Za vse, ki ste sramežljivi. Za vse, ki bi se radi naučili reči ne. Za vse, ki mislite, da morate biti popolni. In za vse, ki si želite več notranje moči in bi se radi bolje spoznali.

Knjiga Moč najstništva vam bo pomagala do občutka odgovornosti in poguma, da boste najstništvo izživeli v polni meri. Z vajami za glavo in srce vam bo pomagala, da si boste okrepili samospoštovanje in se zagledali v povsem novi luči. Med drugim boste prebrali, kako si izboljšati samospoštovanje, kako prenašati starše in kaj je notranji papagaj.  

Pia Beck Rydahl je danska družinska terapevtka, ki ima še posebno bogate izkušnje z mladostniki. Temeljno pedagoško izobrazbo je nadgrajevala z usposabljanjem za kognitivni in transformacijski coaching, nadaljevala je pri danskem Familylabu in nazadnje na Kemplerjevem inštitutu Skandinavije, kjer se usposabljala iz pedagoške odnosne kompetence in izučila za družinsko terapevtko. Njen program »Moč najstništva« od l. 2009 redno izvajajo na številnih danskih osnovnih in srednjih šolah, pri nas pa v okviru slovenskega Familylab-a. Predava in vodi delavnice za mladostnike in starše, poučuje strokovne delavce in se dnevno srečuje z družinami z najstniki, ki potrebujejo pomoč pri reševanju težav in svetovanje, ker si želijo izboljšati komunikacijo v družini.Knjiga Moč najstništva (Teen Power) je vodnik za najstnike, ki jim pomaga pri krepitvi samospoštovanja, napisala pa jo je na podlagi pogovorov in izkušenj z mladostniki, ki jim svetuje pri svojem delu in srečuje na svojih delavnicah. Lansko jesen je za dansko vlado sodelovala pri izdaji knjige o odgovornosti mladih, letošnjo pomlad pa je izšlo nadaljevanje njenega prvenca, naslovljeno Tweens (kar je akronim za sintagmo "in-between" - torej mlade med desetim in trinajstim letom, ki uradno še ne sodijo med "najstnike").

"Ta knjiga je kul. Pomaga, kadar je hudo, ali kadar bi rad kaj razčistil s sabo ali z drugimi."
Karolina, 14 let

"Knjiga Moč najstništva je zelo poučna. Začela sem razmišljati, kaj bi lahko naredila, da bi bil moj odnos s prijatelji in starši boljši. Pomagala mi je tudi, da se z očkom razumeva bolje."
Stina, 17 let

"Moč najstništva pomaga verjeti, da se je treba opogumniti in skočiti. Vidiš, da ni samo tebe strah. Vsi ljudje se bojijo. Naučila sem se, da se ne razjezim ali da ne obupam, če si česa ne upam ali se česa bojim. Vsi bi se morali razveseliti te knjige."
Marija, 16 let

"Knjiga mi je pomagala, da sem v življenju napredoval, da sem si upal stopiti iz varnostnega območja. Moraš ji verjeti in zelo očitno je, da je ni napisal kakšen star, sivolas profesor."
Fredi, 17 let 

Odzivi s predavanja Jesperja Juula in Pie Beck Rydhal v Festivalni dvorani, 20.10. 2010.

Šifra izdelka: DImocnajs
Popularnost med podobnimi ponudbami: 23. mesto

Karakteristike Moč najstništva (Mladostniki)
Avtor: Pia Beck Rydahl
Prevajalec: Darko Čuden
Strani: 207
Vezava: broširana
Dimenzije: 205 x 205 mm

Mnenja in ocene kupcev za Moč najstništva (Mladostniki)

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Moč najstništva (Mladostniki) so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi