Skupina
Foto
Objektivi
Fiksni objektivi
Znamka
Canon (23)
Olympus (19)
Sigma (8)
NIKON (4)
Carl Zeiss (1)
Cenovni razred
50 € - 99 € (2)
100 € - 199 € (5)
200 € - 499 € (22)
500 € - 999 € (14)
1000 € - 1999 € (8)
2000 € - 4999 € (4)
Dobava
Na zalogi (5)
Do 2 dni (16)
Do 3 dni (17)
Do 7 dni (18)
Do 15 dni (18)
Do 30 dni (55)

Objektiv Zeiss Milvus 1,4/50 ZF.2 Nikon

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

1.286,39

Podaljšano jamstvo in kritje naključnih škod

VEČ O PODALJŠANI GARANCIJI

Klub zvestobe

Ob nakupu Objektiv Zeiss Milvus 1,4/50 ZF.2 Nikon prejmete 129 točk zvestobe.

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333

ZEISS MILVUS 1.4/50 - VEČ KOT SAMO DOBER OBJEKTIV

Preoblikovan objektiv ZEISS Milvus 1.4/50 deluje kot povezava med perspektivo človeškega očesa in polnim okvirjem (full-frame) fotoaparata, zato je primeren za veliko različnih namenov. 
Povedano z drugimi besedami, je to objektiv z veliko talenti. Ne glede na njegovo hitro odzivnost, leče ZEISS Distagon, ki so vgrajene v objektivu omogočajo ustvarjanje izjemnih fotografi j – tudi s popolnoma odprto zaslonko.

„Milvus“, nova družina ZEISS SLR objektivov za ZE (Canon) in ZF.2 (Nikon) bajonet

6 novih objektivov z različno goriščno razdaljo, manual fokus, optimizirani za visoko resolucijske fotoaparate
Nova ZEISS Milvus SLR družina objektivov vsebuje šest gorišnic z ZE ali ZF.2 bajoneti za DSLR fotoaparate znamke Canon in Nikon. Z natančnim ročnim ostrenjem ponuja visoko in dosledno učinkovitost posnetka pri vseh goriščnih razdaljah.
Ti novi objektivi so odgovor proizvajalca ZEISS na sedanji trend, ki gre v smeri senzorjev z bolj visoko ločljivostjo, ki v zameno zahtevajo višjo in višjo kakovost fotografi je. Zato so ti objektivi idealni za DSLR fotoaparate z senzorji višje resolucije, kot tudi za mirrorless sistemskih kamer Sony ?7 serije preko primernih adapterjev in tako ponuditi strankam odlično vrednost profesionalnih aplikacij za primeren denar. 
Enako pomembna prednost zagotavlja, da objektivi izpolnjujejo najnovejše video standarde, kot je HDR (High Dynamic range) in resolucije 6K in več, kar je kvalitetno zagotovilo za uporabnike, ki jih delujejo na poklicnem video področju. 

RAZNOLIKOST GORIŠČNIH RAZDALJ ZA ŠIROK SPEKTER APLIKACIJ
S svojo raznolikostjo goriščnih razdalj, družina ZEISS Milvus objektivov zajema več pomembnih področij uporabe za fotografe v praksi, kjer se izkaže optimalna prednost izkoriščenja ročnega ostrenja leč. Pri Zeiss-u, da uporabniki s svobodo do uporabe položaja izostritve le to uporabijo kot umetniško orodje, kar je eden od najpomembnejših ustvarjalnih možnosti za fotografe. Primerni so tudi za fotografe, ki so specializirani za aplikacije, ki optimalno podpirajo vseh šest goriščnic, npr.: portret, pokrajina in makro fotografi jo.
DRUŽINA OBJEKTIVOV ZEISS MILVUS
Sprva bo sestavljena iz naslednjih šestih objektivov:
ZEISS Milvus 2.8 / 21, ZEISS Milvus 2 / 35, ZEISS Milvus 1.4 / 50, ZEISS Milvus 1.4 / 85, kot tudi dva makro objektiva ZEISS Milvus 2 / 50M in ZEISS Milvus 2 / 100M, nadaljnje goriščnice pa bodo dodane družini objektivov ZEISS Milvus v naslednjih nekaj letih.

SODOBEN DIZAJN IZDELKA 
Z ZEISS Milvus objektivi so želeli obdržati že nagrajen dizajn ZEISS Otus objektivov. Napredna zasnova zagotavlja odlično zmogljivost fotografi je in izjemno ergonomsko udobje. Enostaven grip obroč omogoča natančno ročno ostrenje za izjemno natančno fotografi jo. Robustna popolnoma-kovinska hišja objektivov zagotavljajo dolgoletno zanesljivo uporabo. Vsi objektivi so tudi zaščiteni pred prahom in pršenjem z vodo, robustna kovinska sončna zaslonka pa je sestavni del objektiva. 

POPOLNA ZDRUŽLJIVOST Z DSLR FOTOAPARATI
ZEISS Milvus objektivi podpirajo vse pomembne načine delovanja DSLR fotoaparatov. V objektivih je vgrajen vmesnik, ki prenaša podatke objektiva na fotoaparat (npr goriščna dolžina nastavljena zaslonka itd). Te informacije so shranjene v EXIF podatkih fotografi je.

ZEISS MILVUS OBJEKTIVI ZA VIDEO
Novi ZEISS Milvus objektivi omogočajo visoko kakovostne fi lmske posnetke z mehkim ozadjem t.i. „cinematic bokeh“. Vseh šest ZEISS Milvus objektivov imajo izjemno dolg rotacijski kot fokusnega obroča za natančno ostrenje. Funkcija de-klik v objektivih omogoča snemalcem
brezstopenjsko nastavitev zaslonke kar omogoča profesionalne rezultate tudi v spreminjajočih se svetlobnih pogojih.

http://lenspire.zeiss.com/en/

http://www.zeiss.com/camera-lenses/en_de/camera_lenses/milvus/milvus1450.html

Šifra izdelka: krrZEISS2096-556
Popularnost med podobnimi ponudbami: 15. mesto

Mnenja in ocene kupcev za Objektiv Zeiss Milvus 1,4/50 ZF.2 Nikon

  • Srečo

    Ocena:5

    Zeiss objektiv je končno mogoče kupiti tudi preko spleta v Sloveniji. Prej so prišli na Luno kot pa k nam :)

    Se vam zdi mnenje koristno? Da Ne Uporabniki so to mnenje ocenili kot odlično in zelo uporabno.

  • 5 1

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Objektiv Zeiss Milvus 1,4/50 ZF.2 Nikon so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi