Brezplačna dostava in popusti na Logitech uspešnice – samo še do konca februarja! Kupi zdaj!
Skupina
Foto
Digitalni fotoaparati
Brezzrcalni fotoaparati
Znamka
Olympus (19)
Canon (12)
NIKON (4)
Fuji (4)
Sony (2)
Cenovni razred
200 € - 499 € (10)
500 € - 999 € (22)
1000 € - 1999 € (9)
Dobava
Na zalogi (14)
Do 2 dni (22)
Do 3 dni (22)
Do 7 dni (22)
Do 15 dni (22)
Do 30 dni (41)

Brezzrcalni Fotoaparat NIKON 1 V3 KIT + 10-30mm VR

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

S fotoaparatom Nikon 1 V3 ujemite dogajanje. Ta prenosen sistemski fotoaparat omogoča izjemno hitro in profesionalno delovanje, zato mu ne uide noben trenutek. 

V kompletu skupaj z objektivom 1 NIKKOR VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM.

Nikonov vrhunski hibridni sistem AF lahko z neverjetno natančnostjo ujame tiste pomembne tisočinke sekunde, medtem ko tipalo CMOS z 18,4 milijona slikovnih točk in občutljivostjo ISO 160–12.800 zagotavlja čudovito podrobne slike RAW in HD-videoposnetke – v vseh svetlobnih pogojih. Na odzivnem nagibnem zaslonu na dotik so najpomembnejše funkcije fotografiranja na dosegu roke, z namenskimi objektivi 1 NIKKOR pa lahko preizkusite svojo ustvarjalnost. Pametna ergonomija serije Nikon 1 in prilagodljiva sistemska dodatna oprema omogočata nadzor na ravni digitalnih zrcalnorefleksnih fotoaparatov. 

Izjemna kakovost slike: veliko tipalo CMOS fotoaparata Nikon 1 V3 z 18,4 milijona slikovnih točk zagotavlja neverjetno podrobne fotografije in HD-videoposnetke. Hitro tipalo formata CX je zasnovano brez optičnega nizkoprehodnega filtra, zato optimalno izkoristi vsak milijon točk, podrobno posname tudi najmanjše strukture ter poskrbi za jasne in ostre slike.
Širok razpon občutljivosti ISO: fotoaparat V3 z razponom občutljivosti ISO od 160 do 12.800 zagotavlja brezhibne slike tudi pri šibki svetlobi. Samodejna nastavitev ISO od 160 do 6400 fotoaparatu omogoča nastavitev optimalne vrednosti ISO, ki jo lahko povečate do ISO 12.800, tako da boste lahko tudi v temnejših pogojih fotografirali brez bliskavice. Dovršeni nastavitvi zmanjšanja šuma pri fotografiranju z nastavitvijo ISO 6400 ali 12.800 poskrbita za zmanjšanje šuma.
Procesor EXPEED 4A: Nikonov vodilni slikovni procesor podpira snemanje izjemnih slik in HD-videoposnetkov pri visokih hitrostih. EXPEED 4A z dvema zmogljivima procesorjema zagotavlja vrhunsko zmanjšanje šuma, izjemno ostrino in slike z bogatimi prehodi. Ustvarjalni načini, ki zahtevajo veliko procesorske zmogljivosti, visoke vrednosti ISO in hitro zapisovanje, ne povzročajo nobenih težav.
Profesionalno upravljanje: Ergonomija fotoaparata Nikon 1 V3 omogoča natančno določanje nastavitev in ustvarjanje, ne da bi morali odmakniti pogled z motiva. Glavni in pomožni gumb za upravljanje, funkcijski gumbi, ki jih je mogoče programirati, ter načini fotografiranja PSAM omogočajo dostop do funkcij profesionalne kakovosti. Trpežno ohišje vključuje čudovito oblikovan stranski ročaj, ki se razteza od sprednje do zadnje strani ter zagotavlja stabilnost pri uporabi večjih objektivov.
Upravljanje z zaslonom na dotik: z odzivnim 7,5-cm (3-palčnim) zaslonom LCD z 1.037.000 pikami lahko fotoaparat brez težav upravljate tudi ko je zaslon nagnjen. Preprosto tapnite, da izostrite prikaz in fotografirate, intuitivno prilagajajte nastavitve fotoaparata ter ustvarite predogled ustvarjalnih funkcij ali onemogočite zaslon na dotik. Štirje gumbi na zaslonu omogočajo hiter dostop do osnovnih nastavitev zaslona in menija fotoaparata.
Izbirno elektronsko iskalo: z odstranljivim elektronskim iskalom Nikon 1 DF-N1000 ne boste motiva nikoli izgubili izpred oči. Elektronsko iskalo z 2.359.000 pikami zagotavlja visok kontrast in ločljivost, prikazuje najpomembnejše informacije o fotografiranju ter omogoča povečavo motiva za natančnejše ročno ostrenje. S skoraj 100-odstotno pokritostjo kadra lahko neverjetno natančno določite kompozicijo posnetkov.
Izbirni ročaj: Nikonov trpežen in funkcionalen ročaj GR-N1010 zagotavlja večjo stabilnost fotoaparata za zanesljivo fotografijo v telefoto območju. Z dolgimi objektivi ustvarite natančne posnetke dogajanja in ohranite nadzor nad vsemi najpomembnejšimi funkcijami: kontrolniki ročaja so oblikovani tako, da omogočajo preprost dostop do sprožilca, na voljo pa sta tudi dodaten funkcijski gumb in pomožen vrtljivi gumb za upravljanje.
Napreden hibridni AF: vrhunski hibridni sistem AF Nikon 1 uporablja 171 točk samodejnega ostrenja, s katerimi hitro zaklene motiv. Sistem takoj preklopi med 105 točkami AF z zaznavanjem faze, ki izjemno hitro zaznavajo gibanje, in funkcijo AF z zaznavanjem kontrasta, ki je na voljo v celotnem okvirju, tako da lahko izostrite tudi motive, ki niso v središču.
Izjemno število posnetkov na sekundo: fotoaparat V3 s hitrostmi fotografiranja v formatu RAW, ki so večje od hitrosti digitalnih zrcalnorefleksnih fotoaparatov, ne prepusti ničesar naključju. Fotoaparat rafalno posname zaporedje 40 slik ter podpira hitrost fotografiranja do 60 posnetkov na sekundo, pri čemer se izostritev fiksira v prvem posnetku, ali do 20 posnetkov na sekundo pri neprekinjenem AF. Odkrijte čudovite prizore, skrite v tisočinki sekunde.
Zanesljiv mehanizem zaklopa: fotoaparat V3 je opremljen z mehanskim in elektronskim zaklopom, zato se nanj lahko zanesete pri vsakem posnetku. Mehanski zaklop je preizkušen s 100.000 sprožitvami. Fotoaparat elektronski zaklop uporablja pri izjemno hitrem fotografiranju.
Navidezni horizont: fotoaparat postavite tako, da se izognete poševnim fotografijam, ter poskrbite, da bo popačenje čim manjše. Nad sliko na zaslonu LCD je grafično prikazana usmeritev fotoaparata glede na vodoravno ravnino. Podatke o vodoravnem nagibu in nagibu naprej ali nazaj lahko preverite na zaslonu LCD in v zunanjem iskalu.
Prikaz preosvetljenih delov slike: izognite se preosvetljenim delom na posnetku. Ta funkcija omogoča, da preosvetljeni deli slike na zaslonu LCD med predvajanjem utripajo v črni barvi ter vas tako opozorijo na možne težave z osvetlitvijo.
Videoposnetki profesionalne kakovosti: fotoaparat Nikon 1 je popoln partner za snemanje, ne glede na to, ali želite posneti HD-videoposnetek ali barvite dnevnike potovanj. S pritiskom gumba za snemanje začnite takoj snemati ali ročno upravljajte nastavitve. S funkcijo počasnega predvajanja, ki trisekundni HD-videoposnetek, posnet s hitrostjo 120 posnetkov na sekundo, predvaja 12 sekund, lahko podoživite vsak trenutek dogajanja. S funkcijo elektronskega zmanjšanja tresljajev (E-VR) bodo vaši videoposnetki vedno izostreni, tudi če uporabljate največji zoom.²
Fotografije med snemanjem: zakaj bi morali izbirati med videoposnetki in fotografijami, če lahko hkrati posnamete oboje? S fotoaparati serije Nikon 1 lahko s preprostim pritiskom sprožilca med snemanjem posnamete tudi visokoločljivostne fotografije ali uporabite Nikonovo novo funkcijo samodejnega zajema slik, ki analizira vsak okvir ter v najboljših pogojih samodejno posname fotografijo.
Ustvarjalni načini videoposnetkov: s funkcijami hitrega gibanja, časovnega preskoka in 4-sekundnega videoposnetka bo upravljanje prevzel snemalec v vas. V ulične prizore s hitrim gibanjem vlijte novo energijo, s časovnim preskokom ustvarite stop-motion animacijo ter bodite ustvarjalni s štirisekundnimi posnetki (združite jih lahko največ osem).
Zajem najboljšega trenutka: s fotoaparatom serije Nikon 1 boste s funkcijo uporabniške izbire, sistemom Smart Photo Selector in počasnim prikazom vedno posneli najboljši posnetek. Funkcija uporabniške izbire v manj kot sekundi posname 40 slik v polni ločljivosti, uporabnik pa se lahko odloči, katere želi obdržati, sistem Smart Photo Selector priporoči tehnično popolne slike, s počasnim prikazom pa si lahko ogledate posnetke in izberete tistega, ki pove največ.
Hitra fotografija v gibanju: vsakodnevni posnetki v trenutku oživijo z gibanjem. Z Nikonovo edinstveno funkcijo hitre fotografije v gibanju fotoaparat ustvari »živo sliko« s 4-sekundnim počasnim posnetkom, ki se konča s popolnoma izostreno fotografijo. To »živo sliko« lahko preprosto delite z drugimi.
Nadzor slike v živo: hitro in intuitivno izboljšajte fotografije pred samim fotografiranjem. Brez težav prilagajajte kontrolnike, ki se pojavijo poleg slike, ter natančno določite svetlost, globinsko ostrino in kontrast. Spremembe si lahko ogledate na zaslonu LCD ali v odstranljivem elektronskem iskalu: prikaz se popolnoma ujema z rezultatom, ko pritisnete na sprožilec.
Ustvarjalni način: z učinki, ki so na voljo v seriji Nikon 1, svojim posnetkom dodajte dotik ustvarjalnosti. Z velikim dinamičnim razponom (HDR) poudarite podrobnosti visokokontrastnih prizorov ali v fotografijah pred snemanjem uporabite ustvarjalne filtre, kot so miniatura, otroški fotoaparat in barvni premik.
Ustvarjalna paleta: na fotografijah uporabite nove načine umetniških filtrov studijske kakovosti, preden začnete fotografirati. Z ustvarjalno paleto lahko prilagodite svetlost, nasičenost in nastavitev beline, saj omogoča pomikanje po različnih učinkih: s prstom preprosto podrsajte po krogu na zaslonu na dotik ali zavrtite večnamenski izbirnik in slika na zaslonu se spremeni. Fotografirajte točno tisti trenutek, ki ga želite ohraniti za vedno.
Vgrajena bliskavica: z vgrajeno bliskavico dodatno osvetlite fotografije. Če želite uporabiti bolj profesionalno osvetlitev, uporabite izbirno bliskavico SB-N7 Speedlight, ki je kompaktna in zmogljiva ter omogoča več ustvarjalnosti s svetlobo.
Podpora za povezavo Wi-Fi: prek funkcije Wi-Fi v fotoaparatu Nikon 1 V3 lahko preprosto vzpostavite povezavo, delite posnetke z drugimi in ustvarjate. Shranite slike v pametno napravo, uporabljajte aplikacije za ustvarjalne fotografije ter visokokakovostne slike pošiljajte iz fotoaparata v pametni telefon ali tablični računalnik, kjer jih lahko takoj delite z drugimi.¹
Fotografiranje na daljavo: vzpostavite povezavo s pametno napravo ter razširite možnosti fotografiranja. S povezano pametno napravo, prek katere lahko na daljavo sprožite zaklop fotoaparata, ustvarite izjemne avtoportrete ali fotografirajte divjino. S predogledom posnetkov na velikem zaslonu tabličnega računalnika ustvarite popolno kompozicijo.
Objektivi 1 NIKKOR: serija 1 NIKKOR vključuje pester nabor prenosnih izmenljivih objektivov. S super zoom teleobjektivom 1 NIKKOR VR 70–300mm f/4.5–5.6 fotografirajte oddaljeno dogajanje. Z objektivom 1 NIKKOR s fiksno goriščno razdaljo 32 mm ustvarite čudovito mehko ozadje (bokeh). Z objektivom 1 NIKKOR z goriščno razdaljo 6,7–13 mm fotografirajte široko območje, s fotoaparatom 1 NIKKOR z 10-kratnim zoomom pa snemajte videoposnetke.
Garancija: 12 mesecev.

Šifra izdelka: AL5EIIMEA0Y5

Karakteristike Brezzrcalni Fotoaparat NIKON 1 V3 KIT + 10-30mm VR
Iskalo: Ne
Slikovne točke: 18,4

Mnenja in ocene kupcev za Brezzrcalni Fotoaparat NIKON 1 V3 KIT + 10-30mm VR

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Brezzrcalni Fotoaparat NIKON 1 V3 KIT + 10-30mm VR so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi