Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

2.1-kanalni virtualni prostorski zvok in vgrajen globokotonc predvaja pri filmih bolj uravnotežen zvok. Priročna celovita zasnova deluje tudi kot brezžični zvočnik, zato lahko prek povezave Bluetooth s funkcijo NFC z enim dotikom hitro pretakate glasbo.

2.1-kanalni sistem predvaja najboljši zvok filmov - Z 2.1-kanalnim zvočniškim sistemom filmske zvoke občutite v vsej njihovi moči. Pogonski enoti sta natančno zasnovani tako, da zagotavljata uravnotežen zvočni odziv pri vseh frekvencah, dodatni vgrajeni 10 cm (3,9-palčni) globokotonec pa okrepi nizke tone, zato eksplozije in akcijske prizore občutite pristneje kot doslej. Digitalni ojačevalnik S-Master: resnično čist zvok - Uživajte v najboljšem digitalnem zvoku z digitalnim ojačevalnikom S-Master. Digitalni ojačevalnik S-Master z enostavno potjo signala in popolno digitalno obdelavo reproducira digitalne zvočne signale brez analognih faz, ko so značilne za običajne ojačevalnike. Rezultat tega je mogočnejši zvok z znatno manj popačenja zaradi visoke temperature. ClearAudio+ obogati glasbo - Sonyjeva edinstvena tehnologija ClearAudio+ samodejno prilagaja nastavitve zvoka za izjemno zvočno doživetje. ClearAudio+ s profesionalnimi tehnologijami za digitalno obdelavo signala zvočne formate optimira tako, da zagotavljajo jasen in visokokakovosten zvok – pri vseh zvrsteh glasbe. NFC za hitro povezavo z enim dotikom - Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja zapleteno nastavitev. Z napravo NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju za hitro in brezhibno povezavo, nato pa vsebine začnite pretakati prek povezave Bluetooth®. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Povezavo Bluetooth lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave. Bluetooth za brezžično pretakanje - Brezžično pretakajte najljubše skladbe in aplikacije prek povezave Bluetooth. Pametni telefon ali tablični računalnik združite s TV-zvočnikom Bluetooth in poslušajte glasbo ter z napravo upravljajte sezname predvajanja in glasnost. Vključite in predvajajte prek USB-ja - V sprednja vrata USB priključite pametni telefon, tablični računalnik, predvajalnik mp3 ali pomnilnik USB in uživajte v najljubših seznamih predvajanja. Z daljinskim upravljalnikom enostavno upravljajte predvajanje in z vsemi napravami uživajte v zvoku visoke ločljivosti. Izhod HDMI ARC za enostavno nastavitev zvoka - HDMI ARC (povratni zvočni kanal) omogoča prenos zvoka iz združljivega televizorja nazaj v osnovni zvočnik brez uporabe dodatnega zvočnega kabla. Zvok iz naprav, ki so povezane s televizorjem, lahko prek osnovnega zvočnika predvajate v visoki kakovosti. Celovita zvočna rešitev - Enostavna zasnova osnovnega zvočnika televizorja zagotavlja optimalen zvok in kompaktno ohišje. Vgrajen ima 10 cm (3,9-palčni) globokotonec za dinamične nizke tone za mogočnejše filmske zvoke. HT-XT100 je primeren za televizorje velikosti do 140 cm (55 palcev) in teže približno 30 kg, zato zasede malo prostora in omogoča kakovostnejši zvok.

Šifra izdelka: LOB1X0NEV90E

Mnenja in ocene kupcev za SONY HT-XT100

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci SONY HT-XT100 so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi