Zvočniki LOGITECH Z906 5.1 (980-000468)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Zvočniki z 500W izhodne moči in THX certifikatom nudijo popolno doživetje zvoka gledališke kakovosti v udobju domače dnevne sobe.

primerni za domači kino, TV, PlayStation, Xbox,.
kvaliteten prostorski zvok s THX® certifikatom
brezžični daljinski upravljalnik
500 W RMS skupna izhodna moč
Subwoofer 165 W, sateliti 5 x 67 W
3 D stereo
digitalni in analogni vhodi (6 vhodov)
kontrolni gumbi
izhodi za slušalke
garancija: 2 leti

Šifra izdelka: AVT101322

Karakteristike Zvočniki LOGITECH Z906 5.1 (980-000468)
Proizvajalčeva šifra: 980-000468

Več zanimivih informacij – ocene, video, testi, …

 

Mnenja in ocene kupcev za Zvočniki LOGITECH Z906 5.1 (980-000468)

 • Aleš

  Ocena:5

  Za tak denar ne boste nikjer dobili boljši zvočnikov za multimedio. Všečni, zmogljivi, lep zvok za tak denar pa še posebej.

  Se vam zdi mnenje koristno? Da Ne

 • RaDIrkA

  Ocena:5

  Pred nakupom je bilo moje mnenje da so neki povprečni zvočniki ampak po uklopu in poslušanju glazbe in igranje iger je bilo vzdušje neverjetno , Zelo sm zadovoljen s kvaliteto vsak ki se odloči za nakup mu ne bo žal.. Lp

  Se vam zdi mnenje koristno? Da Ne

 • Matej

  Ocena:5

  Ko sem jih doma priklopil sem mislil, da bo bajto "sesul". Hudi zvočniki.

  Se vam zdi mnenje koristno? Da Ne

 • Bor

  Ocena:5

  vauu

  Se vam zdi mnenje koristno? Da Ne

 • malid

  Ocena:5

  Priporočam nakup. Zvočniki Logitech Z906 5.1 so primerni za PC, domači kino, TV ali katero koli drugo avdio napravo. Ima kvaliteten prostorski zvok s THX® certifikatom. Izbereš lahko tudi med STEREO, 3D, 2.1, 4.1, 5.1 reproduciranje zvoka na željene izhode (4 satelite + center + woofer). Všeč mi je, da lahko običajen stereo zvok pretvori v 3D stereo zvok, ki ga reproducira iz vseh zvočnikov. Izbira aktivnih izhodov je prikazana na svetlobnih indikatorjih, ki se nahajajo na ožičeni kontrolni elektroniki. Brezžični daljinski upravljalnik ima zelo malo tipk, vendar lahko vse funkcije izvedeš  Preberi v celoti

  Priporočam nakup. Zvočniki Logitech Z906 5.1 so primerni za PC, domači kino, TV ali katero koli drugo avdio napravo. Ima kvaliteten prostorski zvok s THX® certifikatom. Izbereš lahko tudi med STEREO, 3D, 2.1, 4.1, 5.1 reproduciranje zvoka na željene izhode (4 satelite + center + woofer). Všeč mi je, da lahko običajen stereo zvok pretvori v 3D stereo zvok, ki ga reproducira iz vseh zvočnikov. Izbira aktivnih izhodov je prikazana na svetlobnih indikatorjih, ki se nahajajo na ožičeni kontrolni elektroniki. Brezžični daljinski upravljalnik ima zelo malo tipk, vendar lahko vse funkcije izvedeš preko njih. Imam doma tudi prejšnji komplet Logitech 5500 THX 5.1 zvočnikov in se ne morem odločiti, kateri so boljši. Stari imajo čez zvočniške membrane napeto blago na okvirjih, ki jih natakneš na zvočnike, novi pa tega nimajo, vendar so zaščiteni s kovinskimi mrežicami (kot avto zvočniki), kar pa je bolje, če se otroci igrajo blizu njih. Tako ni možno poškodovati membrane. Sateliti in center so ostali enake velikosti, woofer se je pomanjšal, komandna elektronika pa je meni osebno starejša bolj simpatična. Sistema dosegata bogato jakost zvoka (500 W RMS skupna izhodna moč), kar je za naš prostor 26m več kot dovolj. Slabih izkušenj pa nimam ne s starim ne z novim sistemom.

  Se vam zdi mnenje koristno? Da Ne

 • 5 5

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Kupci Zvočniki LOGITECH Z906 5.1 (980-000468) so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi