Brezplačna dostava in popusti na Logitech uspešnice – samo še do konca februarja! Kupi zdaj!
Skupina
Avdio in video
Avdio video komponente
DVD/DivX predvajalniki
Znamka
Philips (6)
Sony (4)
Cenovni razred
25 € - 49 € (5)
50 € - 99 € (2)
100 € - 199 € (2)
500 € - 999 € (1)
Dobava
Na zalogi (4)
Do 2 dni (10)
Do 3 dni (10)
Do 7 dni (10)
Do 15 dni (10)
Do 30 dni (10)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Blu-ray predvajalnik

Povežite se v svet spletnih vsebin in pametnih storitev. Izkušnja osupljive HD Blue-ray kakovosti slike. Preko AllShare-a delite in se igrajte z vašimi vsebinami.

2D
storitev pretakanja
ConnectShare Movie
Multi Codec
DLNA
Energy Star

Šifra izdelka: AVT113680

Karakteristike Blu-ray predvajalnik Samsung BD-F5100
Proizvajalčeva šifra: BD-F5100/EN

Mnenja in ocene kupcev za Blu-ray predvajalnik Samsung BD-F5100

 • Mihael

  Ocena:4

  EDIT: predvajalnik SAMSUNG lahko nadzorujem tudi s TOSHIBINIM daljincem in sicer lahko predvajam vsebine z USB ključka, premikam menuje, sutavim, pavziram, poženem, zamenjam... Super.

  Se vam zdi mnenje koristno? Da Ne Uporabniki so to mnenje ocenili kot odlično in zelo uporabno.

 • Mihael

  Ocena:4

  Popravek k zgornji oceni: Imam dva HD prikazovalnika in ne predvajalnika (LCD TV-ja).

  Se vam zdi mnenje koristno? Da Ne

 • Mihael

  Ocena:4

  Imam BD pekač in dva fullHD predvajalnika, zato je bil čas, da nabavim tudi predvajalnik. Vzel sem tega, najcenejšega in povsem zadošča. Dražji imajo WIFI, kar mi ne pimeni bistva. na Internet imam priklopljen TV in ne predvajalnika. OBLIKA - super majhen in lahek, lep nenazadnje. Sovražim pa to bleščečo črno plastiko, magnet za prah in prstne odtise, ter praske. TIPKe so grozne, komaj opazne in samo 4: power/eject/play/stop - brez daljinca si mrzel. So preveč občutljive in se sprožijo ob brisanju prahu ali rahlem dotiku. V tipki power brli rahla komaj vidna bela lučka, zato komaj vidiš da na  Preberi v celoti

  Imam BD pekač in dva fullHD predvajalnika, zato je bil čas, da nabavim tudi predvajalnik. Vzel sem tega, najcenejšega in povsem zadošča. Dražji imajo WIFI, kar mi ne pimeni bistva. na Internet imam priklopljen TV in ne predvajalnika. OBLIKA - super majhen in lahek, lep nenazadnje. Sovražim pa to bleščečo črno plastiko, magnet za prah in prstne odtise, ter praske. TIPKe so grozne, komaj opazne in samo 4: power/eject/play/stop - brez daljinca si mrzel. So preveč občutljive in se sprožijo ob brisanju prahu ali rahlem dotiku. V tipki power brli rahla komaj vidna bela lučka, zato komaj vidiš da naprava deluje (s strani sploh ne!). ZAGON naprave je zelo hiter, zelo hitro prebrska in naloži ploščo BD ali DVD. Zelo hitro preskakuje po poglavjih in deluje sila tiho. Ko daš na pavso se vrtenje plošče ustavi, slika pa se še prikazuje. RAZPLETANJE interleced materiala je samsungovsko odlično, prav tako pvoečava na HD. Nisem zaznal artefaktov. Paziti je treba le to, da ne izboljšujeta slike oba, predvajalnik in TV, ampak na eni napravi izklopimo to funkcijo, sicer je slika svakrat "popravljena" in se doseže nasproten učinek. INTERNET se nastavi samodejno ko se vklopi kabel v napravo in nemudoma se tudi posodobi. ZELO HITER ODZIVEN VMESNIK menuja! Kombinacija SAMSUNG TV in SAMSUNG BD je super, ker z daljincem od BD predvajalnika upravljamo tudi TV (vklop, ugašanje, glasnost, ...). Kombinacija z drugimi napravami pa delno tudi ok (TOSHIBIN TV), saj vklop TV-ja vklopi tudi BD predvajalnik, in obratno. le Izklopiti naprave ni mogoče s Samsung daljincem. Ampak saj obstajajo univerzalni daljninci. VREME na vmesniku deluje ampak le za Ljubljano, kar se tiče slovenije. FACEBOOK niti nisem sprobal, verjetno pač deluje. FLINGO: Zabavni kanal. Deluje. Celo zame, ko me te reči ne zanimajo, je izbira sila enostavna in hitro nalaga vsebine. Kakovostna slika. YOUTUBE: Super hitro dela, zelo pregledno iskanje, všeč mi je. Super slika HD vsebin. ZADOVOLJSTVO Z NAKUPOM: Da, priporočam to napravo vsakomur, ki hoče imeti poceni BD predvajalnik in ne potrebuje preveč "smart" funkcije, ker jih ima verjetno njegov TV več. Torej tudi WIFI ni pomemben faktor. Deluje tiho, zelo hitro in da dobro sliko. Več ne rabim. Kdor rabi, pa že ve zakaj.

  Se vam zdi mnenje koristno? Da Ne Uporabniki so to mnenje ocenili kot odlično in zelo uporabno.

 • 4 3

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

 

Drugi kupci tega izdelka so kupili tudi:

Kupci Blu-ray predvajalnik Samsung BD-F5100 so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi