Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

8h – 18h

Prevzem naročil in osebna pomoč
od ponedeljka do petka

tel. 01 43 76 333


Malinca

Malinca je spletna trgovina z zdravo prehrano, naravno kozmetiko in drugimi izdelki, ki predstavljajo zdrav življenjski slog. Trenutno ponujamo več kot 600 različnih izdelkov: izdelke iz konoplje, kokosa, kakava, vse vrste mok in kosmičev, semena, suho sadje (goji, brusnice, murve), alge, začimbe, čaje, zdrave čokolade in ostalo super hrano.

Naše poslanstvo je osveščanje in izobraževanje ljudi o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja, pri tem pa dajemo velik poudarek na slovensko, nepredelano hrano in hrano iz ekološke pridelave. Pri tem poudarjamo tudi pomembnost športa in gibanja. Ljudem želimo sporočiti, da si lahko le s pravilno in z zdravo prehrano ter s športom zagotovimo kvalitetno, zdravo in dolgo življenje.

E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Čeprav je bila ob naročilu napravljena napaka mi je bil artikel brez težave zamenjan za želenega. Hvala za prijaznost in korektnost. LP (Marjana)

  • Všeč mi je drive-in. Zelo hitro se blago pripravi in prevzame. Lp! (Primož )

  • Kar tako naprej!! Srecno!! (Janez )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Malinca