Skupina
Zdravje in lepota
Medicinski in ortopedski pripomočki
Termometri - merilci telesne temperature
Znamka
Omron (8)
Braun (7)
Beurer (5)
Sanitas (4)
Lanaform (2)
AEG (2)
Brez blagovne znamke (1)
Cenovni razred
0 € - 24 € (19)
25 € - 49 € (9)
50 € - 99 € (1)
Dobava
Na zalogi (10)
Do 2 dni (29)
Do 3 dni (29)
Do 7 dni (29)
Do 15 dni (29)
Do 30 dni (29)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

53,12

Klub zvestobe

Ob nakupu Ušesni termometer Braun ThermoScan IRT6520 prejmete 5 točk zvestobe.

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333

Ušesni termometer Braun ThermoScan IRT6520

Termometer Braun ThermoScan IRT6520 je bil skrbno zasnovan za natančno, varno in hitro merjenje temperature v ušesu. Oblika senzorja termometra preprečuje, da bi termometer vstavili pregloboko v sluhovod in s tem poškodovali bobnič. Kljub temu pa je, kot pri vsakem termometru, za določanje natančnih temperatur odločilnega pomena pravilna tehnika. Zato pozorno in v celoti preberite navodila za uporabo. Termometer Braun ThermoScan je namenjen za občasno merjenje in spremljanje telesne temperature oseb vseh starosti. Ta termometer je samo za domačo uporabo. Uporaba termometra IRT 6520 s funkcijo Age Precision ne nadomesti posveta z zdravnikom.

Delovni razpon okoljske temperature za ta termometer Braun ThermoScan IRT6520 znaša od 10 do 40 °C (od 50 do 104 °F). Termometra ne izpostavljajte skrajnim temperaturam (pod -25 °C / -13 °F ali nad 55 °C / 131 °F) ali prekomerni vlagi (> 95 % relativne vlažnosti). Ta termometer lahko uporabljate le z originalnimi filtri za lečo Braun ThermoScan (LF 40). Da se boste izognili nenatančnim meritvam, vedno uporabite ta termometer s pritrjenim novim, čistim fi ltrom za lečo. Če termometer pomotoma uporabite brez pritrjenega filtra za lečo, očistite lečo (glejte poglavje „Nega in čiščenje”). Filtre za lečo hranite otrokom nedosegljivo. Ta termometer je samo za domačo uporabo. Ta izdelek ni namenjen za postavljanje diagnoz bolezni, temveč je koristno orodje za merjenje temperature. Uporaba tega termometra ne nadomesti posveta z zdravnikom.

Delovanje:

Termometer Braun ThermoScan izmeri infrardečo toploto, ki jo oddajajo bobnič in okoljska tkiva. Da se izognete nenatančnim meritvam, se konica senzorja ogreje na temperaturo, ki je podobna temperatur i človeškega telesa. Ko termometer Braun ThermoScan namestite v uho, neprekinjeno spremlja infrardečo temperaturo. Ko termometer zazna, da je bila opravljena natančna meritev temperature, je merjenje končano in rezultat se prikaže na prikazovalniku.

 

Šifra izdelka: OR252555
Popularnost med podobnimi ponudbami: 3. mesto

Mnenja in ocene kupcev za Ušesni termometer Braun ThermoScan IRT6520

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

Če ste naleteli na previsoko ceno, potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve, dodatne informacije o tem izdelku, če ste morebiti našli napako ali pomanjkljivost v predstavitvi izdelka ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, se lahko vedno obrnete na naše sodelavce v Prodajni podpori. Veseli bomo vaše pomoči, da izboljšamo našo ponudbo in storitve ter zagotovimo najnižje cene.

 

Kupci Ušesni termometer Braun ThermoScan IRT6520 so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi