Skupina
Računalništvo
Storitve
Znamka
Brez blagovne znamke (1)
Cenovni razred
0 € - 24 € (1)
Dobava
Do 2 dni (1)
Do 3 dni (1)
Do 7 dni (1)
Do 15 dni (1)
Do 30 dni (1)

Gambit Universal

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Gambit Universal paket naših storitev priporočamo vsem uporabnikom MS Office 365, ki potrebujejo popolno storitev z željo, da se sami v celoti posvetijo lastni dejavnosti. Paket vključuje osnovno uporabniško podporo in sistemsko administracijo ter urejanje vaše spletne in intranet Sharepoint stani ali druge poslovne storitve po vaši izbiri.

Bonus:
 • brezplačna dostava vseh naročil, ne glede na njihovo vrednost

Poslovne in uredniške storitve
Naše uredništvo bo poskrbelo za ustrezno delovanje vaše spletne in intranetne strani (SharePoint) ter urejanje vsebin na njih.
Vključene so storitve v obsegu do 6 ur mesečno. Te storitve lahko po dogovoru zamenjamo ali v primeru dogovora o razširitvi obsega sodelovanja razširimo z neverjetno široko kombinacijo storitev, ki vključujejo predvsem:
 • spletni marketing (email marketing, urejanje Facebook strani, SEO, oglaševanje na spletu, …)
 • oblikovanje spletnih in Facebook strani
 • oblikovanje različnih obrazcev
 • pripravo web seminarjev
 • vodenje stikov z javnostjo (priprava, objava in distribucija sporočil za javnost, priprava foto in video materialov)
 • optimizacija poslovnih procesov
 • zahtevne sistemske storitve (arhiviranje, disaster recovery, aktivni direktoriji, …)

Administracija MS Office 365 okolja
Redno preverjanje delovanja vašega MS Office 365 okolja (e-pošta, Lync, Sharepoint)  in varnosti.
Mesečna kontrola arhiviranja in uporabe razpoložljivih resursov.
Vnos in brisanje uporabnikov ter urejanje pravic uporabnikov.
Priprava predlogov za spremembe in izboljšave.
Navedene storitve izvajamo v obsegu do dve uri mesečno.

Uporabniška podpora
Vedno smo vam na voljo z informacijami, nasveti in široko paleto storitev, ki zagotavljajo poslovanje brez skrbi:
 • sprejem vprašanj v zvezi z uporabo MS Office 365 ter pomoč pri dostopu do podpore MS skupnosti ali MS podpore za večje težave z IT
 • pomoč pri popravilih v garancijskem roku
 • sprejem naročil za namestitve in servis opreme
 • sprejem naročil za reševanje različnih težav z IT

Prijazno in strokovno osebje vam bo pri manjših zadevah poskusilo pomagati z odgovorom ali nasvetom oziroma se po potrebi z vami dogovorilo za izvedbo ustreznih storitev, pri čemer bomo zagotovili prednostno obravnavo vaših naročil, ugodne cene ter vso potrebno skrbnost za hitro odpravo motenj v vašem poslovanju.

Brezplačna dostava tudi za najmanjše naročilo
Z Gambit Universal storitvijo vam ni več potrebno skrbeti za organizacijo nabave, zbiranje in interno distribucijo naročil. Če je v vašem tiskalniku zmanjkalo tonerja, ga lahko naročite takoj. Zaradi tega ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov. Hitro in zanesljivo bomo vaše naročilo dostavili tudi na druge naslove po vašem izboru.

Osebni skrbnik
Osebni skrbnik spremlja vaše sodelovanje z našim podjetjem in je vedno na voljo za dodatne informacije ali pomoč. Zaupajte vaše želje skrbniku in poskrbel bo za kontakt z najprimernejšim svetovalcem, inženirjem ali spletnim strokovnjakom. Imamo najboljše strokovnjake, ki tudi nam zagotavljajo vodilno mesto na področju e-poslovanja, spletne promocije, CRM in organizacije. Ne bodo vam prodajali, temveč vam bodo prisluhnili in se z vami pogovorili o vaših potrebah in pričakovanjih ter nato pripravili predlog z najboljšim razmerjem med ceno, kvaliteto in vašimi potrebami ter pričakovanji.

Kako deluje
Naložite Gambit Universal paket v košarico in oddajte naročilo. Najkasneje v roku 48 ur po prejemu vašega plačila, bomo vklopili vse vključene ugodnosti in vas o tem obvestili preko e-pošte. Storitev boste od dneva prejema obvestila lahko uporabljali en mesec in jo nato podaljšali.

Pozor!
Če boste istočasno naročili Gambit Universal storitev in nekaj izdelkov, zanje še ne veljajo pogoji za brezplačno dostavo.
Gambit Universal storitve so na voljo samo uporabnikom MS Office 365, ki so v fazi oddaje naročila ali kasneje kot partnerja izbrali Gambit trade d.o.o.…)
Cena Gambit Universal paketa velja za en mesec! Veljavnost storitve podaljšate tako, da pravočasno poravnate račun za naslednje obdobje.
Prepričani smo, da bomo vsak mesec znova upravičili vaše zaupanje, tako da se boste odločili za nadaljnje sodelovanje. Ali potrebujete boljšo garancijo!

Šifra izdelka: 1207544
Popularnost med podobnimi ponudbami: 2. mesto

Mnenja in ocene kupcev za Gambit Universal

Bodi prvi in napiši mnenje!

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

Če ste naleteli na previsoko ceno, potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve, dodatne informacije o tem izdelku, če ste morebiti našli napako ali pomanjkljivost v predstavitvi izdelka ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, se lahko vedno obrnete na naše sodelavce v Prodajni podpori. Veseli bomo vaše pomoči, da izboljšamo našo ponudbo in storitve ter zagotovimo najnižje cene.

 

Kupci Gambit Universal so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi