Skupina
Računalništvo
Storitve
Znamka
Brez blagovne znamke (1)
Cenovni razred
0 € - 24 € (1)
Dobava
Do 2 dni (1)
Do 3 dni (1)
Do 7 dni (1)
Do 15 dni (1)
Do 30 dni (1)

Office 365 Starter

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Namestitev sodobne rešitve MS Office 365 v oblaku je hitra in enostavna, tako da jo lahko večina uporabnikov izvede sama.

A če pri urejanju okolja in vključevanju uporabnikov po nakupu MS Office 365 (nakup ali brezplačni preizkus) kljub temu potrebujete kakšen nasvet,  je Office 365 Starter prava storitev za vas.

Po prejemu naročila se bomo z vami dogovorili za termin vašega obiska pri nas. Med obiskom vam bomo med skupnim delom predstavili okolje MS Office 365, osnovne in najpogostejše nastavitve ter pomagali pri izbiri najprimernejših nastavitev za vaše potrebe. Delo bo potekalo v vašem okolju, tako da vam bodo vsi vneseni podatki na voljo takoj po zaključku dela, pridobljeno znanje in informacije pa vam bodo omogočile vključitev vseh ostalih uporabnikov v vašem podjetju. Delo bomo zaključili v največ dveh urah.

MS Office 365 storitev je na voljo vsem kupcem MS Office 365 paketa, ki so v fazi oddaje naročila ali kasneje kot partnerja izbrali Gambit trade d.o.o. Kupcem ostalih paketov lahko ustrezne storitve ponudimo po predhodnem dogovoru.

Vkolikor boste ocenili, da je za vaše podjetje ugodneje, da vse storitve v zvezi z uvedbo MS Office 365 prepustite nam, vam bomo po dogovoru pripravili ustrezno ponudbo za selitev vaših obstoječih e-poštnih nabiralnikov, migracijo ter trening oz. izobraževanje uporabnikov.

Šifra izdelka: 1207540
Popularnost med podobnimi ponudbami: 21. mesto

Več zanimivih informacij – ocene, video, testi, …

Pet znakov, da morate začeti uporabljati Microsoft Office 365

Pet znakov, da morate začeti uporabljati Microsoft Office 365

Skoraj vsak se je v poslovnem svetu že srečal s težavo, da je moral kakšen dokument hitro urediti, a je imel sabo le pametni telefon ali tablico ter ni imel dostopa do Office programa. S sistemom Office 365 se vam to ne more zgoditi, saj bo Office vedno z vami.

Mnenja in ocene kupcev za Office 365 Starter

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

Če ste naleteli na previsoko ceno, potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve, dodatne informacije o tem izdelku, če ste morebiti našli napako ali pomanjkljivost v predstavitvi izdelka ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, se lahko vedno obrnete na naše sodelavce v Prodajni podpori. Veseli bomo vaše pomoči, da izboljšamo našo ponudbo in storitve ter zagotovimo najnižje cene.

 

Kupci Office 365 Starter so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi