Skupina
Računalništvo
Storitve
Znamka
Brez blagovne znamke (1)
Cenovni razred
0 € - 24 € (1)
Dobava
Do 2 dni (1)
Do 3 dni (1)
Do 7 dni (1)
Do 15 dni (1)
Do 30 dni (1)

Gambit Premium

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE

Gambit Premium kot osnovni paket naših storitev priporočamo vsem,  ki želijo prihraniti z brezplačno dostavo vseh naročil, ne glede na vrednost ter si obenem zagotoviti bolj osebno obravnavo ter zanesljivo, hitro in strokovno podporo.

Prijazno in strokovno osebje vam bo pri manjših zadevah poskusilo pomagati z odgovorom ali nasvetom oziroma se po potrebi z vami dogovorilo za izvedbo ustreznih storitev, pri čemer bomo zagotovili prednostno obravnavo vaših naročil, ugodne cene ter vso potrebno skrbnost za hitro odpravo motenj v vašem poslovanju.

Brezplačna dostava tudi za najmanjše naročilo
Z Gambit Premium storitvijo vam ni več potrebno skrbeti za organizacijo nabave, zbiranje in interno distribucijo naročil. Če je v vašem tiskalniku zmanjkalo tonerja, ga lahko naročite takoj. Zaradi tega ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov. Hitro in zanesljivo bomo vaše naročilo dostavili tudi na druge naslove po vašem izboru.

Osebni skrbnik
Vedno smo vam na voljo z informacijami, nasveti in široko paleto storitev, ki zagotavljajo poslovanje brez skrbi:
 • pomoč pri popravilih v garancijskem roku
 • sprejem naročil za namestitve in servis opreme
 • sprejem naročil za reševanje različnih težav z IT
 • sprejem vprašanj v zvezi z uporabo MS Office 365 ter pomoč pri dostopu do podpore MS skupnosti ali MS podpore za večje težave z IT (samo za uporabnike MS Office 365, ki so v fazi oddaje naročila ali kasneje kot partnerja izbrali Gambit trade d.o.o.…)

Osebni skrbnik spremlja vaše sodelovanje z našim podjetjem in je vedno na voljo za dodatne informacije ali pomoč. Zaupajte vaše želje skrbniku in poskrbel bo za kontakt z najprimernejšim svetovalcem, inženirjem ali spletnim strokovnjakom. Imamo najboljše strokovnjake, ki tudi nam zagotavljajo vodilno mesto na področju e-poslovanja, spletne promocije, CRM in organizacije. Ne bodo vam prodajali, temveč vam bodo prisluhnili in se z vami pogovorili o vaših potrebah in pričakovanjih ter nato pripravili predlog z najboljšim razmerjem med ceno, kvaliteto in vašimi potrebami ter pričakovanji.

Kako deluje
Naložite Gambit Premium paket v košarico in oddajte naročilo. Najkasneje v roku 48 ur po prejemu vašega plačila, bomo vklopili vse vključene ugodnosti in vas o tem obvestili preko e-pošte. Storitev boste od dneva prejema obvestila lahko uporabljali eno leto in jo nato podaljšali.

Pozor!
Če boste istočasno naročili Gambit Premium storitev in nekaj izdelkov, zanje še ne veljajo pogoji za brezplačno dostavo.
Cena Gambit Premium paketa velja za eno leto!

Šifra izdelka: 1008000
Popularnost med podobnimi ponudbami: 12. mesto

Več zanimivih informacij – ocene, video, testi, …

Osebni skrbnik je prihodnost uspešnega poslovanja

Osebni skrbnik je prihodnost uspešnega poslovanja

Paket Gambit Premium, namenjen velikim in srednjim podjetjem, vam poleg brezplačne dostave za vsako naročilo ter dodatnih popustov, zagotavlja ravno to. Osebnega skrbnika, ki vas bo obravnaval poglobljeno in celostno ter pri katerem bo vsa slaba volja, ki jo povzroča nekonsistentnost, izginila.

Gambit Premium

Kako do brezplačne dostave?

Kako do brezplačne dostave?

Izbor gadgetov, računalniške opreme, fotoaparatov, TV, brezplačnih iger in programov ter novic

Mnenja in ocene kupcev za Gambit Premium

Za najbolj koristna mnenja podarimo 1 € dobroimetja.

Napiši svoje mnenje

Za komentiranje se morate prijavit v EnaA!

Če ste naleteli na previsoko ceno, potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve, dodatne informacije o tem izdelku, če ste morebiti našli napako ali pomanjkljivost v predstavitvi izdelka ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, se lahko vedno obrnete na naše sodelavce v Prodajni podpori. Veseli bomo vaše pomoči, da izboljšamo našo ponudbo in storitve ter zagotovimo najnižje cene.

 

Drugi kupci tega izdelka so kupili tudi:

Kupci Gambit Premium so izbirali tudi med:

Vaši zadnji ogledi