Skupina
Računalništvo
Prenosniki in dodatki
Prenosniki (57)
Znamka
Cenovni razred
Vsi cenovni razredi
500 € - 999 €
Dobava
Vse dobave
Do 3 dni
Vrsta prenosnika    (?)
Tip procesorja
Takt procesorja
Pomnilnik
Zaslon
Tip zaslona    (?)
Kapaciteta diska
Tip diska    (?)
HDSPA / 3G / UMTS Modul    (?)
Operacijski sistem
Microsoft Office

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


Prenosniki - Dell

Si lahko predstavljate življenje brez prenosnika?

Prepričani smo, da težko. Prenosniki nam s svojo praktično obliko in brezžičnim dostopom do interneta omogočajo delo ali zabavo kjerkoli. Vzamemo jih s seboj na pot, čim odpotujemo za več kot dan ali dva. Nepogrešljivi pa niso le na poti, ampak tudi v službi, na faksu in doma.

Ker se med seboj precej razlikujejo po ceni in funkcijah, pred nakupom razmislite, za kaj prenosnik potrebujete. Izbirate lahko med različno težo, prostornino diska, zmogljivostjo, velikostjo zaslona, oblikovanjem in avtonomijo baterije.

Poslovnežem se podajo zmogljivi prenosniki elegantne oblike, ki niso pretežki, saj jih morate prenašati s seboj od sestanka do sestanka. Igričarji boste zadovoljni s kar najbolj zmogljivim prenosnikom z velikim zaslonom. Tisti, ki želite prenosnik za prosti čas, pa izberite takega, s katerim boste uživali v brskanju po spletu, družbenih omrežjih in gledanju filmov in videov.

Ne pozabite: vsi prenosniki so pri nas naprodaj z garancijo za najnižjo ceno.

Svetujemo vam, da izberete prenosnik z že nameščenim operacijskim sistemom in programskim paketom Office. Tako boste prenosnik lahko začeli uporabljati takoj, ko ga dobite. Ne bo se vam treba ukvarjati z nameščanjem sistema in osnovnih programov.

Če potrebujete svetovanje pri izbiri prenosnika, smo tu za vsa vaša vprašanja.

E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Prvič sem pri Vas kupovala, in moje izkušnje so odlične. (Tanja )

  • Po slabi izkusnji oziroma nefleksibilnosti ki sem jo dozivel pri mimovrste sem se odlocil, da puskusam cim vec nakupov opravit pri drugih ponudnikih. Enaa se je izkazal kot odlicna izbira. (Aleš )

  • Z enaa imam že dolga leta zelo dobre izkušnje. Všeč mi je, da imate že tako dolgo koensistentne cene (redko se zgodi, da bi bil v kakšni kategoriji en izdelek malo cenejši od konkurence, drugi pa veliko dražji) in hitre dobavne roke. (Jan)

  • VEČ OCEN

Prenosniki - Dell

1 - 12 od 12 izdelkov