Skupina
Računalništvo
Shranjevanje podatkov - diski
Torbe za prenosne diske (8)
SSD diski (376)
Trdi diski (HDD) (269)
Zunanji diski (173)
Ohišja za diske (202)
Optični pogoni (DVD, blu-ray) (32)
Znamka
Cenovni razred
0 € - 24 € (1)
25 € - 49 € (25)
50 € - 99 € (93)
100 € - 199 € (89)
200 € - 499 € (57)
500 € - 999 € (4)
Dobava
Na zalogi (218)
Do 2 dni (223)
Do 3 dni (223)
Do 7 dni (223)
Do 15 dni (236)
Do 30 dni (269)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


Trdi diski (HDD)

Trdi diski so med najpomembnejšimi komponentami v naših računalnikih. Hranijo vse naše dragocene spomine, glasbo, vrhunske filme, elektronsko pošto, besedila, tabele, koledar, imenike, …

Pozor! Sodobni trdi diski so zelo kakovostni in odlikuje jih izredno majhna verjetnost okvar, a vseeno, kopijo vaših datotek vedno shranite še na zunanji disk, USB ključ ali kakšno drugo enoto. V primeru okvare je reševanje podatkov drago in zamudno, pogosto pa tudi neuspešno.

Povprečne uporabnike tehnične lastnosti ponavadi ne zanimajo. Ker so pri nas trdi diski prikazani razvrščeni po popularnosti, ki jo naš program osveži enkrat dnevno, priporočamo, da izberete enega izmed prvih predlaganih modelov. Če boste na disku hranili filme, izberite takega z večjo kapaciteto.

Če uporabljate programe za oblikovanje oziroma druge zahtevne aplikacije, je pomembno, da pri izbiri upoštevate dostopni čas, hitrost prenosa podatkov in pričakovano življenjsko dobo, ki jo imajo trdi diski. Cena je sorazmerna velikosti, zato premislite, kako velik disk potrebujete! Ne pozabite, vsi trdi diski v naši ponudbi imajo garancijo za najnižjo ceno, zato je vsak nakup pri nas najboljši nakup.

E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Prvič sem pri Vas kupovala, in moje izkušnje so odlične. (Tanja )

  • Po slabi izkusnji oziroma nefleksibilnosti ki sem jo dozivel pri mimovrste sem se odlocil, da puskusam cim vec nakupov opravit pri drugih ponudnikih. Enaa se je izkazal kot odlicna izbira. (Aleš )

  • Z enaa imam že dolga leta zelo dobre izkušnje. Všeč mi je, da imate že tako dolgo koensistentne cene (redko se zgodi, da bi bil v kakšni kategoriji en izdelek malo cenejši od konkurence, drugi pa veliko dražji) in hitre dobavne roke. (Jan)

  • VEČ OCEN

Trdi diski (HDD)

1 - 20 od 270 izdelkov

1 2 3 4 5 6 7 8