Skupina
Dom, vrt in družina
Obročno odplačevanje
Znamka
Cenovni razred
200 € - 499 € (4)
500 € - 999 € (5)
1000 € - 1999 € (1)
Dobava
Na zalogi (4)
Do 2 dni (9)
Do 3 dni (10)
Do 7 dni (10)
Do 15 dni (10)
Do 30 dni (10)

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


Obročno odplačevanje

Se selite v stanovanje ali pa ga obnavljate? Potrebujete nov televizor v dnevni sobi, klimo ali prenosnik? Vsem se zgodi, da imamo v nekem trenutku več potreb kot pa sredstev. Predvsem mladim. Zato nudimo ugodne kredite, ne le mladim, temveč vsem, ki potrebujejo možnost obročnega odplačevanja elektronske, gospodinjske, računalniške in druge opreme.

Uredili smo vse potrebno, da do zelo ugodnega nakupa na obroke pridete hitro. Vse lahko uredite pri nas, preko spleta in v večjih slovenskih mestih. Da boste lažje primerjali cene, smo celotne stroške nakupa na obroke za nekaj izdelkov na tej strani že izračunali.

Seveda lahko na obroke kupite tudi katerikoli drug izdelek na enaA.com. Opremite se zdaj in plačajte po obrokih! Vse o naši ponudbi hitrih in ugodnih kreditov lahko preberete tukaj.

E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • zelo hitra dostav, že naslednji dan po naročilu (Jožef )

  • IMATE VSE KAJ ČLOVEK RABI!!!!! (ERVIN )

  • Super! Ostanite taki kot ste! Kako je z reklamacijami in garancijo ne vem, vendar verjamem, da je O.K. :) Lp (Alenka )

  • VEČ OCEN

Obročno odplačevanje

1 - 10 od 10 izdelkov