Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Prvič sem pri Vas kupovala, in moje izkušnje so odlične. (Tanja )

  • Po slabi izkusnji oziroma nefleksibilnosti ki sem jo dozivel pri mimovrste sem se odlocil, da puskusam cim vec nakupov opravit pri drugih ponudnikih. Enaa se je izkazal kot odlicna izbira. (Aleš )

  • Z enaa imam že dolga leta zelo dobre izkušnje. Všeč mi je, da imate že tako dolgo koensistentne cene (redko se zgodi, da bi bil v kakšni kategoriji en izdelek malo cenejši od konkurence, drugi pa veliko dražji) in hitre dobavne roke. (Jan)

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Partnerski program (affiliate) - zaslužimo skupaj

Partnerski program (affiliate) je razširjena metoda spletnega poslovanja, pri katerem spletni obiskovalec obišče partnersko spletno stran (vaša stran), od koder jo partner usmeri neposredno na spletno stran prodajalca. Načini preusmeritve so lahko s klikom na oglasno pasico, gumb, besedilo, sliko, EnaA iskalnik, kak drug element partnerske spletne strani ali na kakršenkoli drugačen način, ki je tehnično možen. Na ta način se spletni obiski iz spletne strani partnerja preusmerijo na našo spletno stran, za kar seveda v primeru realiziranega nakupa prejmete ustrezno nagrado. 

Vaše posredovanje razpoznamo s posebno kodo, ki vam jo dodelimo ob začetku sodelovanja in jo na vaši strani vključite v povezave (linke) na našo stran. Partnerski program kot uspešno posredovanje šteje posredovanje tistega partnerja, ki je kupca posredoval prvi, kupec pa je nakup opravil v roku 30 dni. Prav zaradi 30 dnevne garancije je naš partnerski program med najbolj priljubljenimi, saj vemo, da se kupci ob prvem obisku ponavadi ne odločijo za nakup.

Za nakupe, ki so izvedeni na osnovi vašega posredovanja kupca na EnaA, prejmete ustrezno nagrado, ki je sorazmerna višini nakupa in prodajni marži. Višina nagrade je različna in znaša od 1% za računalniško in digitalno fotografsko opremo do nekaj odstotkov za druge izdelke, v povprečju najmanj 20% ustvarjene dodane vrednosti.

Kako začeti

Izpolnite prijavo na strani "Registracija v partnerski program"! Samo za vas bomo odprli vaš račun in vam omogočili dostop do posebnih spletnih strani ter poslali ustrezna navodila.