Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Sponzorirane ponudbe - z več prikazi do večje prodaje

V množici oglasov in ponudb danes kupci vse pogosteje spregledajo tudi najboljše. Zato vsem našim partnerjem omogočamo, da svojo ponudbo dodatno izpostavijo na vstopni strani enaA, na vstopnih straneh oddelkov, med rezultati enaA iskalnika, na enaA Facebook zidu, v naših popularnih mailingih in na drugih naših straneh in aplikacijah.

Kako deluje

Izdelke za sponzorirane ponudbe lahko izbirate sami in sami ali v sodelovanju z vašo marketinško agencijo pripravite oglasna sporočila, slike in pasice. Ali pa to prepustite izkušenim enaA pospeševalcem prodaje, ki bodo poskrbeli za optimalne rezultate.

Upoštevajte, da je število sponzoriranih ponudb omejeno na največ tri v vsaki skupini izdelkov.

Cena na klik

Vedno boste plačali le število klikov na vašo ponudbo na enaA. Vložek v sponzorirane ponudbe lahko določite kot fiksni znesek ali pa kot odstotek od prodaje. V tem primeru bomo v tekočem mesecu za tovrstno oglaševanje namenili vsoto, ki se je nabrala s prodajo v preteklem mesecu.

Naročnik izbere izdelke in pripravi materiale:     0,3 € / klik

enaA tim izbira izdelke in pripravlja materiale:   0,4 € / klik; pripravo vsebin obračunamo dodatno po dejanskih stroških
Cene ne vključujejo DDV.

Trajanje

To možnost lahko vklopite že ob sklenitvi pogodbe o sodelovanju in uporabljate ves čas ali pa se dogovorite za vsako prodajno akcijo posebej.

Komu je ponudba namenjena

Sponzorirane ponudbe so na voljo le podjetjem, ki prodajajo preko enaA. Vse več jo za svoje naročnike uporabljajo tudi marketinške agencije, ki vedo, da so tudi trgovine mediji. In enaA.com je eden najpopularnejših slovenskih digitalnih medijev z izjemnim dosegom aktivnih spletnih kupcev.

Če še ne prodajate pri nas, potem čimprej objavite vašo ponudbo na enaA.com.

Če želite oglaševati bančne, finančne, zavarovalniške storitve, prodajo avtomobilov, .... se lahko dogovorimo za vključitev vaše ponudbe na enaA.com tako, da bo vaša ponudba povezana z ugodnostjo za registrirane enaA uporabnike. V tem primeru nam vaše želje sporočite preko e-pošte na naslov igor@aguatera.com

Pred naročilom oglaševalskih kampanj, ki vključujejo objave v medijih, na Facebook, Google, Youtube, .... preverite našo ponudbo za celovito vodenje spletne prodaje.

Preberite tudi:

Kako brezplačno objavite vašo ponudbo na vstopni strani enaA.com

Kako objavite vašo ponudbo na enem izmed devetih glavnih oddelkov?

Kako do brezplačne objave vaših ponudb v popularnih enaA mailingih?

Kako višje med zadetke v enaA iskalniku?