Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

 • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

 • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

 • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

 • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

LON kredit

Podjetje Gambit Trade d.o.o. ima s Hranilnico LON d.d. sklenjeno pogodbo o kreditnem posredovanju, zato lahko nakup ali opravljene storitve plačate z ugodnimi krediti Hranilnice LON imenovanim LON kredit. Ponudba velja za vse, tudi za tiste, ki nimajo računa pri Hranilnici LON.

Vse potrebno uredite pri nas na Savski 3a v Ljubljani, vsak delovni dan od 8 do 15:00 ure, ali pa nam po elektronski pošti pošljete kopije zahtevanih dokumentov. Po oddaji naročila preko spleta, vas bomo kontaktirali. Celoten postopek odobritve kredita traja približno pol ure. V primeru odobrenega kredita se lahko na podpis kreditne dokumentacije (v dogovoru z nami) zglasite v najbližji poslovalnici Hranilnice LON d.d.. Najvišji znesek kredita je 4.000 €, odplačilna doba od 3 do 36 mesecev ter minimalni obrok 20€.

Izjava banke o pooblastitvi bančnega kreditnega posrednika

Kdo lahko najame kredit?

LON kredit lahko najamete:

 • če ste polnoletni državljan Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Sloveniji,
 • če prejemate redni priliv iz naslova plače (kreditojemalec je zaposlena oseba v RS) ali pokojnine na osebni račun pri eni od bank v Sloveniji,
 • če vaš redni priliv ni nižji od neto minimalne plače,
 • če nimate neplačanih obveznosti,
 • za kredit lahko kot enaA kupci zaprosijo tako komitenti kot nekomitenti banke.

Kako do kredita? Katere dokumente potrebujete?

LON kredit se odobri le na podlagi izstavljenega računa oz. predračuna. Preko enaA.com oddate naročilo in v enaA košarici zberete način plačila:

 • LON kredit (do 36 mesecev)

Po oddaji naročila se dogovorite za ustrezen termin in se zglasite pri nas, na Savski 3a v Ljubljani, vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.30 uro ter sklenete pogodbo, ali pa nam po elektronski pošti pošljete kopije zahtevanih dokumentov. V primeru odobrenega kredita se lahko na podpis kreditne dokumentacije (v dogovoru z nami) zglasite v najbližji poslovalnici Hranilnice LON d.d..

S seboj prinesite naslednje dokumente:

 • veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list),
 • davčno številko,
 • originalni zadnji mesečni bančni izpisek osebnega računa,
 • originalno plačilno listo plače ali odrezek pokojnine, ki je knjižena na zadnjem bančnem izpisku.

V vašem imenu bomo podatke posredovali Hranilnici LON d.d. in po odobritvi kredita naročene izdelke dostavili na vaš naslov.

Višina kredita

Z LON kreditom lahko plačate celoten nakup, vključno s stroški kredita, lahko pa samo del nakupa v znesku, ki ga sami določite. Višina odobrenega kredita je odvisna tudi od vaših rednih prejemkov in že prevzetih mesečnih obveznosti.

 • Minimalni znesek kredita znaša 100,00 EUR.
 • 4.000 evrov je maksimalni znesek LON kredita in hkrati maksimalni znesek vseh aktivnih tovrstnih kreditov pri vseh bankah. Pri predhodno odobrenih kreditih se upošteva stanje neodplačanega dolga.
 • Seštevek vseh obrokov iz naslova tovrstnih ugodnih kreditov pri Hranilnici LON lahko znaša največ 20% rednega priliva.
 • Minimalni znesek anuitete znaša 20,00 EUR.

Doba odplačevanja kredita

Kredit lahko odplačujete od 3 do 36 mesecev. Kredit vračate v mesečnih anuitetah, ki jih plačujete s trajnim nalogom s svojega osebnega računa.

Obrestna mera in stroški kredita

Obrestna mera znaša 6,00%.

Strošek odobritve kredita znaša 1,50 % od zneska odobrenega kredita, najmanj 20,00 EUR.

Kredit se zavaruje s plačilom zavarovalne premije pri Zavarovalnici Triglav in sicer 3,85 % za kratkoročne kredite (do 12 mesecev), ter 4,49 % za dolgoročne kredite (nad 12 mesecev). Zavarovalna premija se obračuna na skupni znesek vračila kredita

Izdelki iz naše ponudbe kjer kupcem omogočamo nakupe s krediti brez stroškov odobritve kredita ali brez stroškov zavarovanja kredita so posebej označeni.

Dodatne informacije: