Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Zakaj javni sektor sodeluje z nami

Prisegamo na inovativnost in pri svojem delu preko EnaA B2B spletne trgovine razvijamo in uporabljamo najnovejše pristope in tehnologije.
Osebni skrbnik – vam bo vedno na voljo za dodatne informacije ali pomoč. V kolikor želite oddati naročilo pa ste v pisarni, v avtu ali pa samo nimate časa ga pokličete in bo on uredil naročilo namesto vas. Osebna obravnava vam prav tako prihrani vnovično razlago kakšne so vaše želje, saj vas osebni skrbnik pozna ter se vam tako lažje posveti. Registrirate se lahko TUKAJ.
Microsoft partner - Že vrsto let imamo sklenjeno pogodbo z ministrstvi, občinami in ostalimi javnimi ustanovami za Microsoftove produkte. Pogodba vam omogoča najnižje cene za microsoftove produkte, ki so pri vašem delu nepogrešljivi. Poleg tega pa lahko pri nas sklenete tudi najemno OVS pogodbo ali pa kupite OLP licence. Več informacij lahko dobite na elektronskem naslovu: prodaja@gambit.si
Odlog plačila in obročno odplačevanje – Javne ustanove imajo v enaA spletni trgovini avtomatično omogočen 30 dnevni odlog plačila. Kot eno izmed ugodnosti pa vam nudimo tudi obročno odplačevanje. Nakupovanje s plačilom po računu v 3 ali 6 mesečnih obrokih predstavljajo najhitrejšo in zelo ugodno obliko financiranja vaših nakupov. Več o obročnem odplačevanju si lahko preberete tukaj.
100% garancija za najnižjo ceno - Če pri katerem izmed konkurentov morda naletite na nižje cene istih izdelkov, nam to sporočite pred nakupom ali istega dne, ko ste oddali naročilo. Naša garancija za najnižjo ceno vam zagotavlja najmanj 2% nižjo ceno od navedenega konkurenta. Registrirate se lahko TUKAJ.
Enostavno naročanje - Pod enakimi pogoji lahko naroča poljubno število pooblaščenih sodelavcev na različnih lokacijah. Z uporabo dvostopenjskega potrjevanja oddanih naročil lahko naročanje prilagodite vašim poslovnim procesom. Najboljša ponudba in storitve so vam na voljo takoj. Registrirate se lahko TUKAJ.
Dodatne storitve - Brez nas ne gre:

Smo partner, ki vam v sodobnem poslovnem okolju mobilnih, spletnih in računalniških tehnologij lahko ponudi največ. Poslovnim partnerjem zagotavljamo namestitev in servis pri nas kupljene opreme, uporabniško podporo, svetovanje, vrsto sodobnih poslovnih storitev, oglaševalske storitve in ostalega. Tudi zato smo že vse od leta 1999 z www.enaA.com prvi in najuspešnejši dobavitelj podjetjem preko spleta.