Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Plačila po računu v 3 ali 6 mesečnih obrokih

Nakupi s plačilom po računu v 3 ali 6 mesečnih obrokih predstavljajo najhitrejšo in zelo ugodno obliko financiranja vaših nakupov. Nakup s plačilom po računu v 3 ali 6 mesečnih obrokih omogočamo samo dolgoročnim partnerjem Gambit trade d.o.o. ter organizacijam javne in lokalne uprave, ki redno poravnavajo svoje obveznosti.

Ali tudi vaše podjetje oz. organizacija lahko izkoristi to ugodnost?
Najlažje to preverite preko rubrike "Vaše ugodnosti", katerega najdete na vstopni strani EnaA.com na desni strani malo pod vrhom.
 

        

Če plačila po računu v 3 ali 6 obrokih nimate omogočenega, lahko za to zaprosite na naslov crm@gambit.si.

Kako kupiti s plačilom računa v 3 ali 6 obrokih?
Izdelke, ki jih želite kupiti s plačilom po računu v 3 ali 6 obrokih naložite v košarico. Naročila ni potrebno zaključiti ali oddati! Ko ste izbrali vse izdelke, ki jih želite vključiti v naročilo, pošljite kratko sporočilo s prošnjo a izstavitev računa v 3 ali 6 obrokih vašemu osebnemu skrbniku na EnaA.com ali na e-naslov crm@gambit.si. Po odobritvi tega načina plačila za izbrano naročilo vam bomo poslali nadaljna navodila.
Pri tem bomo upoštevali tudi naslednje pogoje:

  • Plačilo po računu v 3 obrokih je na voljo za račune v vrednosti 1.000,00 evrov in več. V tem primeru so spletni popusti nižji kot pri plačilih na na naš transakcijski račun, tako da bo cena izbrane košarice višja za 0,5%.
  • Plačilo po računu v 6 obrokih je na voljo za račune v vrednosti 2.000,00 evrov in več. V tem primeru so spletni popusti nižji kot pri plačilih na na naš transakcijski račun, tako da bo cena izbrane košarice višja za 1%.

Dodatne informacije: