Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333

V soboto, 24. 9., bo od 23. ure enaA zaradi vzdrževalnih del za nekaj ur nedosegljiva. Obiščite nas ponovno naslednji teden!

E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Prvič sem pri Vas kupovala, in moje izkušnje so odlične. (Tanja )

  • Po slabi izkusnji oziroma nefleksibilnosti ki sem jo dozivel pri mimovrste sem se odlocil, da puskusam cim vec nakupov opravit pri drugih ponudnikih. Enaa se je izkazal kot odlicna izbira. (Aleš )

  • Z enaa imam že dolga leta zelo dobre izkušnje. Všeč mi je, da imate že tako dolgo koensistentne cene (redko se zgodi, da bi bil v kakšni kategoriji en izdelek malo cenejši od konkurence, drugi pa veliko dražji) in hitre dobavne roke. (Jan)

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Podjetni sodelujejo z nami
 

MICROSOFT LAR PARTNER

Poleg široke palete računalniške in pisarniške opreme ter drugih izdelkov vam ponujamo tudi programsko opremo (Microsoft, Adobe). Kot Microsoftov Gold in LAR partner za licenčne rešitve vam lahko svetujemo izbiri strežnikov in namizne programske opreme, katero podjetja potrebujejo pri svojem poslovanju na način, ki omogoča uporabo z najnižjimi možnimi cenami. Ker smo edini slovenski LAR partner vam lahko zagotovimo najboljše cene Microsoftove programske opreme.
Način in obseg sodelovanja prilagajamo vašim potrebam in zahtevam

Način dela na enaA.com smo v celoti prilagodili potrebam podjetij. Pod enakimi pogoji lahko naroča poljubno število pooblaščenih sodelavcev na različnih lokacijah. Izberete lahko tudi dvostopenjsko potrjevanje vaših naročil.

Podjetjem zagotavljamo osebnega skrbnika in odlične cene potrošnega materiala, zanesljivim in rednim plačnikom pa tudi odlog plačila, financiranje ter brezplačno dostavo tudi za najmanjša naročila.
Odličen servis in uporabniška podpora

Vedno smo vam na voljo z informacijami, nasveti, široko paleto storitev, ki zagotavljajo poslovanje brez skrbi. Nudimo vam svetovanje pri izbiri programske opreme ter pomoč pri uporabi Office 365. Za vas uredimo garancijska popravila, namestitev in servis opreme ter vam nudimo podporo pri reševanju različnih težav z IT.
Rešitve za prodajo preko spleta - 15 let izkušenj

Tudi vašemu podjetju lahko svetujemo, kako povečati prodajo preko spleta in mobilnih naprav. Preverite najboljše rešitve, kako prodajati preko spleta.
Poslovne storitve

Na voljo so vam naše dolgoletne izkušnje na področju spletnega trženja, kjer vam lahko svetujemo oz. pomagamo izvesti tržne raziskave, oglaševalske projekte in email marketing, vodenje stikov z javnostjo, oblikovanje, urejanje in optimizacijo spletnih ter Facebook strani, pripravo web seminarjev in še kaj.

Ne spreglejte