Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Razvoj skozi leta

Vse delamo za to, da bi bili še prijaznejši, hitrejši, boljši, ... Zato nas vedno skrbi, ali se bo naša ideja prijela? Ali jo uporabniki sploh potrebujejo? Ali smo si vse dobro zamislili in izpeljali? Pomagajte nam z vašim mnenjem.

EnaA platforma za spletno trgovanje (junij 2015)
Od poletja 2015 enaA.com deluje kot platforma za spletno trgovanje na katerem lahko prodajajo vsa zainteresirana podjetja.

Dnevnik trgovina(junij 2012)
Odličen primer co-brandinga in tehnologije oblakov. Obiščite

EnaA Android aplikacija (januar 2012)
Za vse uporabnike tablic in pametnih telefonov z android tehnologijo. Odlikuje jo izboljšan iskalnik in hiter dostop do najpopualrnejših enaA izdelkov.
Nova uporabniška izkušnja - vse na eni strani (december 2011)
Tokrat smo se malo poigrali z zamislijo, kako spraviti celotno EnaA ponudbo na eno samo stran. Poglejte, kako nam je uspelo! Na www.aperio.si lahko najdete našo celotno ponudbo, na www.mojavto.org zimske in letne gume, na www.parfumi-1a.com pa lahko uživate v najlepše dišeči trgovini.

EnaA TV (november 2011)
Prenovljena kanala z EnaA video produkcijo na www.enaa.tv in www.youtube.com/enaacom  

Akcija! EnaA.com na Facebook socialnem omrežju (julij 2011 do december 2012)
Da ne bo pomote: gre za čisto pravo trgovino z nekaj tisoč najpopularnejših in najnovejših izdelkov. Torej, odslej kupujemo tudi na Facebooku: Akcija! EnaA.com


ZOOM, DNE TEHNO, LIFESTYLE Magazin ,.... za uporabnike NOKIA s Symbian OS (junij 2011 do januar 2013)
Popularne vsebine EnaA magazina so odslej na voljo tudi uporabnikom NOKIA telefonov. Seznam vseh in dostop do brezplačnih aplikacij smo zbrali na straneh EnaA MOBI


Prva slovenska aplikacija za kupovanje preko iPad tablic (junij 2011)
V sodelovanju s podjetjem Mandatela d.o.o. smo razvili aplikacijo EnaA za iPad uporabnike in nadgradili aplikacijo za iPhone telefone. Obe aplikaciji sta sedaj na voljo preko enotnega naslova, odpravljene so začetne napake in dodane funkcionalnosti za posredovanje informacij. Aplikacija je na voljo brezplačno na Apple Store: EnaA iPhone


Prva slovenska aplikacija za kupovanje preko iPhone telefonov (april 2011)
Aplikacija EnaA za iPhone uporabnikom prinaša dve veliki prednosti: omogoča jim, da na prijazen način poiščejo izdelke v spletni trgovini EnaA.com, za marsikoga še pomembnejša lastnost pa je možnost preverjanja cen ter iskanje dodatnih informacij o izdelkih. Aplikacija je na voljo brezplačno na Apple Store: EnaA iPhone

EnaA Magazin za Android(marec 2011)

Naša prva aplikacija za Android telefone. Nov časopis za android telefone smo naredili celo pred spletno verzijo. Nov slovenski časopis prinaša kratke in jedrnate dnevne novice s področja politike, poslov, pop kulture, športa in interneta. Z njim lahko sledite tako modne trende in trače kot tudi ekologijo in sodobne tehnologije. Aplikacije je na voljo brezplačno na Google Market: EnaA Magazin

Prenova strani izdelka (december 2010)
V zadnjih dneh leta smo objavili prenovljene strani s predstavitvami posameznih izdelkov. Več pozornosti smo namenili ergonomiji, tako da je branje sedaj bolj tekoče. Poleg tega smo izboljšali čarovnika za prikazov dodatkov in podobnih izdelkov, tako da nudita predloge, ki so prilagojeni posameznemu obiskovalcu ter dodali informacijo o tem, koliko kupcev se je pravzaprav odločilo za posamezen predlog. Odločitve o nakupu so sedaj lažje.


Pogajaj se (december 2010)
www.pogajaj.se je novost v vsakem pogledu. Ali ste se že pogajali za ceno v katerikoli spletni trgovini? No, na www.pogajaj.se se lahko pogajate in če ste spretni tudi pridete do zelo ugodnih cen.

EnaA DRIVE IN (november 2010)
Na prvi pogled nič posebnega. A zakaj bi čakali v vrsti, če se odločite za predplačilo in osebni prevzem. Prenovili smo poslovni proces, ustrezno prilagodili program in nova uporabniška izkušnja je na voljo.


EnaA.com za mobilne telefone (16. avgust 2010)
Dela seveda tudi na računalnikih, a je lepša in uporabnejša na mobilcih. Sedaj lahko preko svojega telefona z EnaA.com kontrolirate cene v katerikoli trgovini. Zakaj bi kupovali ceneje samo na spletu?
Pomagajte nam testirati! Kako? Vtipkate www.enaa.com in brskalnik na vašem telefonu vas bo avtomatično preselil na mobilno verzijo. Avtomatičen prenos deluje le prvič v seji, tako da lahko tudi na mobilnem telefonu še vedno obiščete tudi »klasično« EnaA.com. Na mobilno EnaA.com lahko dostopate tudi preko naslova www.enaa.com/mobile. Ta seveda deluje tudi na navadnih računalnikih, zato vam v tem primeru svetujemo, da okno brskalnika zmanjšate na najmanjšo možno velikost in tako ustvarite podobno okolje kot na vašem mobilnem telefonu.

Vstopna stran na GSM   Stran izdelka    Rezultat iskanja

Primerjalnik cen (maj 2010 do oktober 2012)
V prvih dneh maja smo na strani vsakega izdelka začeli testirati novost, ki uporabnikom omogoča, da za vsak izdelek nemudoma preverijo tudi ponudbo pri konkurenci. Ker je v trgovini naprodaj že več kot 200.000 izdelkov, seveda ne moremo nadzorovati vseh. Zato smo možnost primerjave cen ponudili tudi kupcem in obiskovalcem. 

Oddelek Conrad (maj 2010)
S tem se radi pohvalimo. Več kot 50.000 izdelkov v več kot 1.000 skupinah se osvežuje avtomatično in brez napake. Neverjetna količina podatkov je bila izziv tako za našo kot dobaviteljevo razvojno skupino
.

Trgovina Siol (december 2009)
Naš prvi popolni primer co-brandinga. Po naših podatkih tudi prvi v Sloveniji. Na prvi pogled gre za spletno trgovino, ki se popolnoma vklaplja v okolje Siol.net, vendar pa jo v celoti poganja EnaA nadzorni program brez kakršnegakoli podvajanja. Dosežek, ki smo ga dosegli skupaj z razvojniki Planet 9. Obiščite http://trgovina.siol.net in nam zaupajte, katera trgovina je lepša v deželi tej.Poročna knjiga in seznami želja (april 2009)
Verjetno ste na strani vsakega izdelka v desni koloni opazili tele gumbe:

 
Mogoče smo s tem, ko smo kar tri sicer podobne stvari stlačili v eno, nekoliko preveč zakomplicirali. V osebni seznam lahko sproti vnašate vse vaše želje. Zato, da ne pozabite, kaj si želite kupiti ob prvi ugodni priložnosti. Da ne boste zamudili, vas sproti obveščamo tudi o vseh spremembah cen. Pred rojstnim dnevom, božičnimi prazniki in podobnimi priložnostmi pa lahko vaše prijatelje, znance in sorodnike enostavno povabite z enim sporočilom, da si ga ogledajo in iz njega izberejo darilo za vas. Če to povežete še z rojstnim dnevom v osebnem profilu, vas vsak leto obvestimo, da je prišel čas, da povabite svoje prijatelje na rojstnodnevno zabavo ter jim pošljete seznam daril, ki si jih najbolj želite.
Tole je trenutno najbolj popularno, ampak kateri poročni par bo na medenih tednih mislim na to, da nam posreduje svoje mnenje o nas.
Kaj vse boste potrebovala, ko se vrneta s poročnega potovanja! Če sta poročno darilo za vajine prijatelje že kupovala, potem vesta, kako težko ga je izbrati. Zakaj ne bi seznama naredila vidva in ga razposlala vsem povabljenim gostom. Tako jim bosta istočasno omogočila hiter in enostaven nakup ter se izognila morebitni zadregi, če bi vama več povabljenih kupilo enaka darila. Ali pa kaj, česar si sploh ne želita! In seveda, po poročnem potovanju vaju bo v vajinem novem domu pričakalo vse, kar potrebujeta.
In na koncu smo za pozabljive razvili še e-listek. Nakupovalni listek vas bo pravočasno spomnil na potrošni material in druge stvari, ki jih redno kupujete. Nekaj dni prej boste prejeli sporočilo, da je čas za novi nakup. Tudi ta bo enostavnejši. Nobenega iskanja po trgovini. Le klik in vse bo naenkrat v košarici. Če želite, lahko izbere tudi datum, ko naj vas čarovnik obvesti, da se bliža čas, ko morate ponovno po nakupih. Ta možnost vam bo na primer omogočila, da boste črnila in drug potrošni material naročili še preden ga zmanjka.

Sezname lahko objavite tudi na vaši Facebook, Digg, Yahoo, … strani in naredite vse skupaj še bolj zabavno. Če želite, vas bomo avtomatično obvestili o vsaki spremembi cen izdelkov, ki jih imate na seznamu. Poleg tega si lahko izberete datum, ko želite prejeti opozorilo, da je zadnji čas za končno odločitev in pošiljanje obvestila prijateljem. Tudi obvestilo skupaj z vašim osebnim sporočilom boste lahko poslali.