Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Več o stroških obdelave in dostave

Včasih so stroški obdelave in dostave ali prevzema višji, kot bi pričakovali. To še posebej velja v naslednjih primerih:

Stroški obdelave in dostave so nesorazmerno visoki glede na vrednost naročila
Verjetno ste opazili, da je strošek obdelave, pakiranja, priprave za pošiljanje in dostave kateregakoli izdelka iz naše ponudbe nižji od cen, ki jih obračunajo različne dostavne službe že za dostavo najmanjših paketov najnižje vrednosti. Cena je nižja zato, ker smo zaradi velikega števila vaših nakupov zagotovili posebne popuste. Tega stroška ne moremo dodatno znižati, ne glede na to, kako majhna je vrednost vašega naročila.

Strošek obdelave in dostave je obračunan večkratno (predrago!), naročilo pa dostavljeno z dvema ali več pošiljkami. Zakaj mi ne pošljete vsega v enem paketu?
Dejanski stroški obdelave in dostave ali osebnega prevzema vašega naročila so sorazmerni številu, teži in volumnu kupljenih izdelkov. Z vsakim novim izdelkom, ki ga dodate v košarico, ta strošek narašča.
Z našimi dobavitelji in dostavnimi službami smo se dogovorili za mnoge ugodnosti. Če kupite več izdelkov enega dobavitelja, tako na primer obračunamo strošek dostave le za prvega. V velikem številu primerov izdelke dostavljamo brezplačno. Ugodnosti je toliko, da običajno stroška dostave pri nakupu sploh ne opazite. V redkih primerih pa se zgodi, da ta strošek ni zanemarljiv. 
Predlagamo, da celoten strošek nakupa primerjate s celotnimi stroški nakupa v drugi ali več spletnih in klasičnih trgovinah, morebiti izločite tisti izdelek, ki dejansko najbolj vpliva na višino stroškov dostave in najdete najugodnejšo rešitev.
Priporočamo, da ste pazljivi tudi pri izbiri načina plačila. Praviloma so najnižji stroški pri plačilu preko vaše banke in najvišji pri plačilu po povzetju!

Še nekaj besed o dostavi z več pošiljkami. Pri izvedbi vaših naročil smo dali prednost hitrosti. Vaša naročila zato vedno dostavljamo neposredno iz lokacije, kjer se trenutno nahajajo: poleg glavnega skladišča v Ljubljani z našim programom pokrivamo več kot 250 skladišč po Sloveniji ter v tujini. Zato smo v povprečju skoraj 24 ur hitrejši od konkurence.

Program je v ceno vključil tudi strošek obdelave in dostave, čeprav sem izbral(a) osebni prevzem.
Osebni prevzem omogočamo vsem, katerim je tak način enostavnejši, hitrejši, pri roki ali spotoma. Brez kakršnihkoli stroškov obdelave naročila lahko pri nas dvignete vse izdelke iz glavnega skladišča ter tiste izdelke, ki jim imamo na zalogi na izdajnem mestu v Ljubljani. Izdelke, pri katerih je kot način dobave navedeno le "Pošiljanje ...." lahko prevzamete pri nas na enak način in z istimi stroški, kot bi jih naročili na vaše delovno mesto ali kakšen drug naslov.

Ostali primeri
Če so  stroški obdelave in dostave ali prevzema vašega naročila višji, kot ste pričakovali, razloga pa niste našli med zgoraj navedenimi, potem nam jo je skoraj zagotovo zagodel program. Prosimo, da nam to sporočite.