Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333

V soboto, 24. 9., bo od 23. ure enaA zaradi vzdrževalnih del za nekaj ur nedosegljiva. Obiščite nas ponovno naslednji teden!

E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Prvič sem pri Vas kupovala, in moje izkušnje so odlične. (Tanja )

  • Po slabi izkusnji oziroma nefleksibilnosti ki sem jo dozivel pri mimovrste sem se odlocil, da puskusam cim vec nakupov opravit pri drugih ponudnikih. Enaa se je izkazal kot odlicna izbira. (Aleš )

  • Z enaa imam že dolga leta zelo dobre izkušnje. Všeč mi je, da imate že tako dolgo koensistentne cene (redko se zgodi, da bi bil v kakšni kategoriji en izdelek malo cenejši od konkurence, drugi pa veliko dražji) in hitre dobavne roke. (Jan)

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

SVETA VLADAR – za mlade komitente Nove KBM

Mladi komitenti Nove KBM se lahko ob prijavi ali kadarkoli kasneje predstavijo s prvimi petimi številkami svojega TRR ter navedbo naziva poslovalnice v kateri imajo odprt svoj račun. Navedeni podatki ne omogočajo zlorabe ali kakršnegakoli razkritja podatkov o komitentu. Gambit trade bo kot upravitelj EnaA verodostojnost vnesenih podatkov preveril v sodelavi z Novo KBM, kateri bo v ta namen posredoval ime, priimek, naslov, vnešenih pet številk TTR in naziv poslovalnice.

Po uspešni prijavi lahko takoj kupujete z 2% popustom na redne spletne cene. Poleg tega lahko kupujete s posebnimi popusti za izbrane skupine vse od objave seznama na strani Moj profil dalje. Seznam je objavljen najkasneje v 48 urah (dela prosti dnevi ne štejejo) po prijavi. Seznam se lahko spreminja. Spremembe so objavljene na  Sveta vladar ter na  strani Moj profil.

Opombe:
 - Ugodnosti so vidne le registriranim uporabnikom!
 - Popusti se ne seštevajo.

Z registracijo kot komitent Nove KBM soglašate s prejemanjem obvestil o aktualnih skupinah izdelkov v akciji Sveta vladar preko e-pošte ob vsaki spremembi, praviloma enkrat mesečno.