Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Prvič sem pri Vas kupovala, in moje izkušnje so odlične. (Tanja )

  • Po slabi izkusnji oziroma nefleksibilnosti ki sem jo dozivel pri mimovrste sem se odlocil, da puskusam cim vec nakupov opravit pri drugih ponudnikih. Enaa se je izkazal kot odlicna izbira. (Aleš )

  • Z enaa imam že dolga leta zelo dobre izkušnje. Všeč mi je, da imate že tako dolgo koensistentne cene (redko se zgodi, da bi bil v kakšni kategoriji en izdelek malo cenejši od konkurence, drugi pa veliko dražji) in hitre dobavne roke. (Jan)

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Odličnost pri dobavi in izvedbi storitevZakaj podjetni kupujejo pri nas

Prisegamo na inovativnost in pri svojem delu razvijamo in uporabljamo najnovejše pristope in tehnologije. Smo partner, ki vam v sodobnem poslovnem okolju mobilnih, spletnih in računalniških tehnologij lahko ponudi največ. Sodelovanje z nami je enostavno. Naročila lahko pod enakimi pogoji oddaja poljubno število sodelavcev na različnih lokacijah. Z uporabo dvostopenjskega potrjevanja oddanih naročil lahko naročanje prilagodite vašim poslovnim procesom. Dolgoročnim partnerjem omogočamo tudi neposredno povezavo in izvoz podatkov iz košarice v vaš poslovno informacijski sistem.
Vsa vaša naročila bomo izvedli hitro, zanesljivo, ugodno in pregledno. Ne glede na to, ali kupujete aparat za kavo, rezalnik papirja, LCD zaslon za vašo izložbo, merilne naprave, foto, avdio, video, računalniško, pisarniško ali drugo opremo, karkoli iz neverjetnega nabora več kot 250 tisoč izdelkov, smo vam na voljo 24 ur na dan. Vsak dan! Najboljša ponudba in storitve so vam na voljo takoj. Registrirate se lahko v nekaj minutah.


Že danes lahko kupujete ugodneje v elektronski obliki z najsodobnejšimi orodji. Gambit trade je že štirinajsto leto vodilno slovensko podjetje na spletu. Da, vse od leta 1999! Kaj vam lahko ponudi najboljše e-podjetje:

  • dostop do ponudbe več kot 250 odličnih dobaviteljev, ki izpolnjujejo visoke kriterije kakovosti, na enem mestu
  • v povprečju najmanj 20% nižje cene za več kot 250.000 izdelkov (glede na povprečne maloprodajne cene)
  • zagotovljena strokovna namestitev in servis kupljene opreme  
  • redno informiranje o akcijah in najnovejši ponudbi ter trendih
  • odlično orodje za naročanje, ki pomaga znižati stroške vaših nabavnih procesov (zmanjšati zaloge in stroške administriranja)
  • hitra in zanesljiva dostava na delovno mesto

Način in obseg sodelovanje prilagajamo vašim potrebam in zahtevam

Sodelovanje z nami je enostavno. Naročila lahko pod enakimi pogoji oddaja poljubno število sodelavcev na različnih lokacijah. Z uporabo dvostopenjskega potrjevanja oddanih naročil lahko naročanje prilagodite vašim poslovnim procesom. Dolgoročnim partnerjem omogočamo tudi neposredno povezavo in izvoz podatkov iz košarice v vaš poslovno informacijski sistem.
Vsa vaša naročila bomo izvedli hitro, zanesljivo, ugodno in pregledno. Ne glede na to, ali kupujete aparat za kavo, rezalnik papirja, LCD zaslon za vašo izložbo, merilne naprave, foto, avdio, video, računalniško, pisarniško ali drugo opremo, karkoli iz neverjetnega nabora več kot 250 tisoč izdelkov, smo vam na voljo 24 ur na dan. Vsak dan! Najboljša ponudba in storitve so vam na voljo takoj. Registrirate se lahko v nekaj minutah.

Poslovnim uporabnikom, ki opravijo vsaj en nakup vsako četrtletje omogočamo še ugodnejše nakupe potrošnega materiala za tiskalnike (papir, črnila, .. -  seznam vseh aktiviranih ugodnosti preverite tukaj.

Če kupujete okrog 500,00 € mesečno, lahko dodatno prihranite z brezplačno dostavo. Več o tem tukaj.


Tudi v primeru, da je vaše podjetje manjše, zahteve pa višje, imamo rešitev: vsem,  ki želijo prihraniti z brezplačno dostavo vseh naročil, ne glede na vrednost ter si obenem zagotoviti bolj osebno obravnavo ter zanesljivo, hitro in strokovno podporo, priporočamo Gambit Premium kot osnovni paket naših storitev.

Če kupujete še več, lahko pogoje poslovanja v največji meri prilagodimo vašim potrebam in pričakovanjem in zagotovimo najboljšo rešitev tako za nujne nakupe kot tudi za vsa ostala naročila. Za več informacij o podpisu pogodbe za nakupe preko EnaA smo na voljo na našem kontaktnem naslovu (izberite: Sklenitev letne pogodbe o sodelavi)

Preverite tudi:  Kako kupovati preko spleta skladno z Zakonom o javnih naročilih

Poslovne storitve

Na enem mestu lahko ponudimo neverjetno široko kombinacijo storitev, ki vključujejo predvsem:
 • spletni marketing (email marketing, urejanje Facebook strani, SEO, oglaševanje na spletu, …)
 • oblikovanje spletnih in Facebook strani
 • oblikovanje različnih obrazcev
 • pripravo web seminarjev
 • vodenje stikov z javnostjo (priprava, objava in distribucija sporočil za javnost, priprava foto in video materialov)
 • optimizacija poslovnih procesov
 • zahtevne sistemske storitve (arhiviranje, disaster recovery, aktivni direktoriji, …)

Servis in uporabniška podpora

Vedno smo vam na voljo z informacijami, nasveti in široko paleto storitev, ki zagotavljajo poslovanje brez skrbi:
 • sprejem vprašanj v zvezi z uporabo MS Office 365 ter pomoč pri dostopu do podpore MS skupnosti ali MS podpore za večje težave z IT
 • pomoč pri popravilih v garancijskem roku
 • sprejem naročil za namestitve in servis opreme
 • sprejem naročil za reševanje različnih težav z IT

Z MS Office 365 vas popeljemo v oblake

Vrhunske možnosti za e-pošto, koledarje, takojšnje sporočanje, video konference in sodelovanje pri ustvarjanju dokumentov.
Sestanki na prenosniku. Skupna raba datotek v oblaku. Varno in od koderkoli ter kakorkoli.
Vse te možnosti so brezhibno povezane med seboj in na voljo takoj.

Še nekaj EnaA sladkorčkov

Že po nekaj naročilih se boste lahko prepričali, da smo odlični partnerji:

Nižje cene - popusti, ki segajo celo do 80%

VIP ugodnosti - darila, promo kode, osebna obravnava in ostale ugodnosti VIP članom

Služba za pomoč uporabnikom - vedno smo vam na voljo z informacijami, nasveti in široko paleto storitev, ki zagotavljajo poslovanje brez skrbi

Posebni popusti – drugi posebni popusti za posamezne blagovne znamke na osnovi tripartitnih dogovorov med principalom, enaA.com in kupcem

Brezplačna dostava – pri rednih nakupih v vrednosti nad 500,00 € mesečno (100 zbranih točk zvestobe) imate brezplačno dostavo tudi za najmanjša naročila. Tako ni treba skrbeti za stroške, če potrebujete samo eno črnilo.

Dvonivojsko potrjevanje - oddana naročila lahko pred dokončno veljavnostjo enostavno posredujete v potrditev sodelavcem, ki so odgovorni za nabavo. Brez izgube časa

Pooblastila – registrirani uporabniki posameznega podjetja lahko z enakimi doseženimi komercialnimi pogoji enostavno vključijo nove sodelavce.

E-povezovanje - poslovnim partnerjem omogočamo elektronski prenos podatkov o naročilih neposredno iz košarice v poslovno informacijski sistem partnerja.

Predračun  je na voljo v .pdf formatu. Če potrebujete predračun, ga lahko shranite na svoj računalnik, natisnete ali pošljete sodelavcem v pregled in potrditev že pred oddajo naročila

Pregled naročil – vpogled v še nepotrjena naročila, naročila v izvedbi, stornirana naročila in celotna zgodovina nakupov

Iskalnik z dostopom do več kot 250.000 izdelkov

Opomba: vsi navedeni komercialni pogoji veljajo najmanj tri mesece, potem se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila