Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Spletni nakupi skladno z Zakonom o javnih naročilih
 

 
Preko EnaA že danes vrsta organov javne in lokalne uprave ter šol skrbi za ugodno in transparentno nabavo računalniške opreme ter drugih tehničnih izdelkov. Naročanje je enostavno. Seveda je naročilo potrebno izvesti v skladu z veljavno zakonodajo. A tudi ob upoštevanju zakonodaje s področja javnih naročil je postopek nakupa preko spletne strani EnaA preprostejši, hitrejši in predvsem ugodnejši.
Podjetje Gambit trade d.o.o. je usposobljeni dobavitelj za vrsto opreme v javni in lokalni upravi ter šolstvu, med drugimi tudi za prodajo HP namizne računalniške opreme ter programske opreme Microsoft in Adobe.

Nujni oziroma servisni nakupi
Večkrat pridete do situacije, ko vam odpove disk, pomnilnik, USB ključek ali katera koli druga komponenta vašega informacijskega sistema. V teh primerih je pomembno, da nadomestno komponento dobite v najkrajšem možnem času po ugodnih pogojih. Nakup v spletni trgovini EnaA je kot nalašč za take primere. Poiščete željeni izdelek, ga dodate v košarico, po potrebi vpišete številko naročilnice v za to predvideno mesto in oddate naročilo. Mi bomo poskrbeli za hitro in zanesljivo dostavo. Kot organ javne uprave plačate račun v 30 dneh. Preprosto in učinkovito!

Naročila male vrednosti
Pri nakupih v vrednosti do nekaj tisoč evrov, si lahko ponudbo na EnaA izdelate sami. Na EnaA lahko v vsakem trenutku preverite aktualne modele, dobavljivost in cene izdelkov. EnaA vam prihrani množico telefonskih klicev in časa. Ponudbo natisnete ali shranite na vaš računalnik v e-obliki, dodate k ostalim zbranim ponudbam, naredite primerjavo in izberete najugodnejšo. Tako boste na najboljši možni način poskrbeli za gospodarnost v vaši organizaciji. Pri večjih nabavah opreme (okvirno nad 5.000 €) nekateri proizvajalci že omogočajo pridobitev projektnih cen. Te so seveda lahko ugodnejše od tistih objavljenih na spletu. V primeru posebnih cen je v nekaterih primerih dobavni rok daljši kot je objavljeno na EnaA. Za vse tovrstne nabave opreme pošljite povpraševanje na prodaja@gambit.si.

Večja naročila
Vsem naročilom nad 20.000 € je skupno to, da lahko naročnik praviloma pridobi ugodnejše projektne cene. EnaA je odlično orodje za pripravo teh javnih naročil, saj omogoča pregled nad aktualno ponudbo in dobavljivostjo opreme. Za večja naročila že v fazi zbiranja informacij svetujemo, da pošljete povpraševanje na prodaja@gambit.si. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri pripravi razpisa in izboru opreme. Nemalokrat se zgodi, da so informacije naših strokovnjakov vredne »zlata«.

Pogodbe o dobavi opreme
S sklenitvijo pogodbe o nakupih preko EnaA si lahko zagotovite najboljšo rešitev tako za nujne nakupe kot tudi za naročila male vrednosti in večja naročila.
Z nekaterimi javnimi organi, med katerimi so tako občine kot ministrstva, že imamo podpisane letne ali dvoletne pogodbe o dobavi opreme. Vrednostno pokrivajo vse tri predhodno opisane točke. Razlikujejo se le po vsebini, torej kaj lahko naročnik kupuje, in po vrednosti pogodbe. Od vrednosti je odvisno kako morate izpeljati postopek pred podpisom pogodbe, da lahko sklenete pogodbo z nami kot najugodnejšim dobaviteljem.
Za več informacij o podpisu pogodbe za nakupe preko EnaA smo na voljo na našem kontaktnem naslovu.

Prednosti nakupovanja organov javne uprave na EnaA
Danes je bolj kot kdajkoli pomembno, da tudi vaša organizacija sredstva, ki so na voljo porabi preudarno in transparentno. Na EnaA trgovski center zagotavljamo vse to ter obenem najsodobnejši način nakupovanja.
TRANSPARENTNOST – pogoji po katerih poslujemo so pregledni in enaki za vse. Poglejte ponudbo na EnaA in si jo po potrebi natisnite ali shranite na računalnik. Po potrebi nas primerjajte s konkurenco in izbrani izdelek naročite. Zmeraj lahko pogledate zgodovino svojih nakupov ali zgodovino vseh nakupov znotraj organizacije.
ZANESLJIVOST – več kot 20-letna tradicija, množica referenc vključno z javno upravo ter jasna vizija so garancija za visok nivo storitev. Pri nakupih na EnaA vam ni treba skrbeti,  kdaj boste dobili naročeno opremo oziroma ali jo boste sploh dobili.
UGODNI POGOJI – Ponudba in pogoji na EnaA se osvežujejo večkrat dnevno. Ko vas zanimajo aktualne cene in pogoji za izbran izdelek je klik na EnaA pravi odgovor.
ENOSTAVNOST  - 30 dnevni zamik plačila, ki ga dobijo vse organizacije javne uprave ob registraciji v EnaA vam omogoča, da vse nakupe izvajate po ustaljenih postopkih in v skladu z veljavno zakonodajo. Ob oddaji naročila imate možnost, da vpišete številko vaše naročilnice ali pogodbe. Ob prihodu računa bo vaša finančna služba natančno vedela kam ga umestiti.
SPLETNA POMOČ – imate vprašanje ali potrebujete dodatne informacije? Poiščite odgovor v spletni trgovini EnaA ali pošljite vprašanje po elektronski pošti. V kolikor imate osebnega skrbnika je izkušnja, ki jo imate s podporo EnaA, popolna.
DELOVNI ČAS: 24-UR – Nimate časa, da bi naročilo izvedli v službi, vas ni v pisarni ali ste enostavno pozabili oddati naročilo. V EnaA boste lahko nakupovali kadarkoli in od kjerkoli. Vse kar potrebujete je elektronska naprava s spletnim brskalnikom in povezava do interneta. Tudi na ponudbe potencialnih dobaviteljev vam več ne bo potrebno čakati. Ponudbo si na EnaA izdelate sami in to takoj.

Dodatne informacije
Preberite še več o ugodnostih za nakupe pravnih oseb