Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333

V soboto, 24. 9., bo od 23. ure enaA zaradi vzdrževalnih del za nekaj ur nedosegljiva. Obiščite nas ponovno naslednji teden!

E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Prvič sem pri Vas kupovala, in moje izkušnje so odlične. (Tanja )

  • Po slabi izkusnji oziroma nefleksibilnosti ki sem jo dozivel pri mimovrste sem se odlocil, da puskusam cim vec nakupov opravit pri drugih ponudnikih. Enaa se je izkazal kot odlicna izbira. (Aleš )

  • Z enaa imam že dolga leta zelo dobre izkušnje. Všeč mi je, da imate že tako dolgo koensistentne cene (redko se zgodi, da bi bil v kakšni kategoriji en izdelek malo cenejši od konkurence, drugi pa veliko dražji) in hitre dobavne roke. (Jan)

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Ujemi ceno - nakupovalni listek

Želite kupiti izdelek, ki se vam zaenkrat zdi še predrag? Predvsem cene tehničnih izdelkov neprestano padajo. Če lahko počakate, ga enostavno shranite na svoj nakupovalni listek / seznam želja in naš čarovnik za cene vas bo obvestil takoj, ko bo cena nižja.

Vsi seznami so zasebni in dostopni z geslom. Če želite, lahko vpogled vanje omogočite tudi prijateljem ali pa jim ga pošljete preko e-pošte.

Zato, da bo vse skupaj še bolj preprosto, smo za vas vnaprej pripravili štiri sezname za različne priložnosti. Napolnite jih po svojih željah!

Nakupovalni listek / Ujemi ceno
Na nakupovalni listek shranite izdelke, ki jih pogosto kupujete. Ko jih boste ponovno potrebovali, obiščite ta seznam in jih enostavno naložite v košarico. Če želite, lahko izberete tudi datum, ko naj vas čarovnik obvesti, da se bliža čas, ko morate ponovno po nakupih. Ta možnost vam bo na primer omogočila, da boste črnila in drug potrošni material naročili še preden ga zmanjka.
Ujemite ceno! Dodajte izbrane izdelke na nakupovalni seznam!

Seznam idej za darila
Seznam vaših idej za darila. Zato, da ne boste pozabili na tiste, ki jih želite obdarovati. Zato, da ne boste pozabili na dobro zamisel, ki se vam je utrnila med sprehodom po naši trgovini. In zato, da ne boste izpustili priložnosti za ugoden nakup.
Dodajte izbrane izdelke na seznam daril!

Seznam želja
Seznam želja je vaš osebni seznam. Zato, da ne pozabite, kaj si želite kupiti ob prvi ugodni priložnosti. Da je ne boste zamudili, vas bomo sproti obveščali tudi o vseh spremembah cen.
Dodajte izbrane izdelke na seznam želja!

Poročna knjiga
Kaj vse boste potrebovali, ko se vrnete s poročnega potovanja! Naredite seznam in ga razpošljite vsem povabljenim gostom. Tako jim boste istočasno omogočili hiter in enostaven nakup ter se izognili morebitni zadregi, če bi vam več povablenih kupilo enaka darila.
Dodajte izbrane izdelke v poročno knjigo!