Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Nagradne igre - splošni pogoji

Splošni pogoji nagradne igre

Vse aktivnosti v zvezi z izvedbo Nagradnih iger v omrežju EnaA izvaja podjetje Gambit trade d.o.o., Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju izvajalec). Morebitni ostali soorganizatorji nagradne igre sodelujo kot sponzorji ali soorganizatorji Nagradne igre.

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe, ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji, so registrirani uporabniki EnaA ter izvedejo vse potrebne aktivnosti, ki so potrebne za sodelovanje v Nagradni igri s čemer postanejo udeleženci Nagradne igre in sprejmejo ta pravila in posebne pogoje sodelovanja, ki so navedeni na drugih straneh določene Nagradne igre.

V primeru, ko izvajalec poslanih podatkov iz kateregakoli razloga (napaka pri oddaji podatkov, težave pri prenosu podatkov preko spleta, napaka v programu za spremljanje registracij in podobno) ne sprejme ali pa jih sprejme prepozno, oseba ne sodeluje v Nagradni igri.

Sodelujoči v Nagradni igri soglašajo z objavo njihovega imena (brez priimka) na spletnih straneh, ki jih upravljajo izvajalec in soorganizatorji ter v njihovih e-izdajah, v primeru, če prejmejo nagrado. Prejemnik nagrade ne more biti pravna oseba. Denarno izplačilo nagrade ni mogoče.

Nihče od zaposlenih pri organizatorju, soorganizatorju, sponzorju ali izvajalcu in njihovih sorodnikov ne more sodelovati v Nagradni igri.

Sodelujoči v Nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrad, ki je lahko predmet obdavčitve z vidika Zakona o dohodnini. Izžrebani nagrajenec je dolžan organizatorju posredovati davčno številko ter druge podatke potrebne za izplačilo nagrade v roku 48 ur po prejemu obvestila z elektronsko pošto. Vkolikor ta potrebnih podatkov ne bo posredoval v roku 48 ur po prejemu obvestila z elektronsko pošto, nagrada ne bo podeljena.

Nagrade žrebamo na delovne dneve. Tudi v primeru nagradnih iger, kjer je predvideno dnevno žrebanje, žrebanj čez vikend in na praznik ni.

Žrebanje izvaja komisija. Nagrade v vrednosti do 500 evrov žreba enočlanska komisija. Večje nagrade žreba tričlanska komisija in o tem vodi uradni zapisnik. Vse odločitve komisije so dokončne in nepreklicne. Vpogled v uradni zapisnik žrebanja je dostopen vsem sodelujočim na sedežu Gambit trade d.o.o., če zanj pisno zahtevajo v roku enega leta po žrebanju.

Nagrado lahko podeli izvajalec, soorganizator ali sponzor Nagradne igre. Nagrajenec je dolžan pred prevzemom nagrade podpisati "Izjavo o prevzemu in vrednosti nagrade" ter nagrado prevzeti na naslovu, katerega mu sporoči izvajalec, najkasneje v roku 15 dni po zaključku nagradne igre. Po tem terminu nagrade ni več mogoče izkoristiti. Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo.

Na željo nagrajenca lahko zagotovimo dostavo nagrade na njegov naslov, pri čemer je nagrajenec dolžan kriti stroške dostave.

Udeleženci v nagradni igri dovoljujejo organizatorju, soorganizatorju in sponzorju, da njihove osebne podatke hranijo, obdelujejo in uporabljajo pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev v skladu z veljavnimi predpisi. Izvajalec, soorganizator in sponzor osebnih podatkov ne bodo posredovali tretji stranki. Na pisno zahtevo bodo omogočili izbris zapisa udeleženca Nagradne igre iz seznama.

Posebni pogoji sodelovanja
Posebni pogoji sodelovanja vključno z nazivom nagradne igre, nagradnim skladom, trajanjem nagradne igre, podatki o drugih organizatorjih nagradne igre, datumom žrebanja in objave rezultatov so objavljeni na straneh določene Nagradne igre in veljajo samo zanjo.