Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

DRIVE IN - Klikni in odpelji

Najhitrejši nakup na spletu

Potrudili smo se in vsem kupcem, ki kupnino poravnajo s predhodnim nakazilom, omogočili še hitrejši prevzem izbranih izdelkov na naši lokaciji. Nič več čakanja v vrsti. Brez težav s parkiranjem. Preprosto sledite oznakam na vozišču, za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Predstavljena navodila veljajo med 8.00 in 16.30 uro. Po 16.30 uri prosimo, da parkirate v bližini glavnega vhoda in izdelke dvignete na našem izdajnem mestu (glavni vhod levo od DRIVE IN rampe na spodnji fotografiji).

DRIVE IN prevzem


1. Ustavite vaše vozilo na DRIVE IN oznaki pred rampo na vhodu na naše parkirišče.


2. Iz avtomobila lahko pokličete številko (01) 43 75 229 in predstavite z DRIVE IN kodo. Če vam je lažje, lahko tudi izstopite iz vozila in pritisnite na DRIVE IN zvonec. Preko domofona se predstavite z DRIVE IN kodo, ki ste jo predhodno prejeli preko e-pošte in SMS sporočila.


3. Zapeljite mimo poslovne stavbe do rumene linije, ustavite in počakajte.


4. Naročene izdelke in vso potrebno dokumentacijo bomo prinesli do vašega avtomobila in jih naložili v vozilo. Prevzem potrdite s podpisom prevzemne dokumentacije. Prosimo, da se pred tem predstavite z osebnim dokumentom s sliko ter nam tako pomagate preprečiti morebitne zlorabe.

5. Zapeljite naprej okrog poslovne stavbe do izhoda. Pred rampo vozilo za kratek čas zaustavite in počakajte na dvig rampe. Srečno!