Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Celovito vodenje spletne prodaje - od oglaševanja do željenih prodajnih rezultatov

Prepustite nam celotno skrb za objavo vaše ponudbe, promocijo in prodajo preko spleta. Poskrbeli bomo, da bodo vaše ponudbe še bolj privlačne, da bodo dosegle željene kupce ter da bodo stroški vsklajeni s pričakovanimi in doseženimi rezultati.

Prodajo vaših ponudb v Sloveniji in na svetovnem trgu lahko še povečamo z objavami ponudb na iskalniku Google (Google AdWords), v družbenem omrežju Facebook (Facebook Ads), številnih domačih in svetovnih oglaševalskih omrežjih, na Youtube in drugih popularnih spletnih straneh in aplikacijah.

Oglaševanje v Sloveniji lahko razširimo na druge popularne televizijske kanale, radijske postaje, revije, časopise, zagotovimo vsebinsko ali “native” oglaševanje na http://lifestyle.enaA.com, http://dne.enaA.com in http://druzina.enaA.com

Za vse, ki vidijo čez slovenske meje, vodimo prodajo preko Amazon.com in Ebay.com.

Kliknite za več o sponzoriranih ponudbah na enaA.

Cena

Naročnik krije vse stroške. Naša provizija za vodenje oglaševalske kampanje znaša 20% vrednosti oglaševanja in priprave materialov.

Komu je ponudba namenjena

Za celovito vodenje spletne prodaje smo na voljo podjetjem, ki prodajajo preko enaA in želijo zagotoviti optimalne prodajne rezultate na slovenskem spletu ter za tiste ponudnike, ki lahko s svojo ponudbo nastopijo tudi na sosednjih trgih, trgih EU ali na vseh petih celinah. Vaše želje nam sporočite preko e-pošte na naslov igor@aguatera.com.